Дъщерята на президента по сутиен в НАТФИЗ / СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Президентската дъщеря Дарина Радева шашна публиката в НАТФИЗ с твърде сексапилен тоалет по време на изпита си по вокално майсторство миналата седмица. Щерката на Румен Радев се появи на сцената на Театралната академия с оскъдно облекло – черен дантелен сутиен, модни широки чарлстон дънки и черни сандали на висок ток. Ексцентричният стайлинг на Дарина се допълваше от силен грим, а изпълнението, с което се яви пред изпитващите, бе рап песен, каквато всъщност тематика си избрал целият ѝ клас.

Дъщерята на Радев в любовна драма (СНИМКА)Любовната история между дъщерята на Румен Радев и сина на бившата правосъдна министърка Зинаида Злат…Jul 11 2021vijti.com


Това лято дъщерята на държавния глава ще завърши първи курс в НАТФИЗ, където миналата есен бе приета, за да следва актьорство за драматичен театър. Предстои ѝ тепърва да дебютира в спектакъл на сцената на университетския театър по време на течащата в момента изпитна сесия. Заради многото си ангажименти едва ли баща ѝ ще удостои първата ѝ по-бляскава изява с присъствие. И докато Дарина бе част от училищната трупа „Ле Страпонтен“ в гимназията, в която завърши средното си образование в София, Радев не ходеше по премиерите ѝ.

Лятната ваканция на младата актриса ще започне едва след средата на август, когато приключат ангажиментите ѝ в академията. За първо лято тя ще бъде без приятеля си на море.

Наскоро Дарина се раздели с любимия си Камен, син на бившата министърка Зинаида Златанова. Двамата бяха ученическа любов, но пътищата им се разминаха след постъпването на президентската щерка в НАТФИЗ. В момента дъщерята на държавния глава от първата му жена Гинка била фокусирана изцяло върху обучението и кариерата си. Мечтаела и да се снима в сериал. Да им проправи път към киното тя и колегите ѝ разчитали на техния ръководител Пенко Господинов, който бе сред звездния състав на тв драмата „Белези“ по Би Ти Ви. Ако поредицата има втори сезон, той щял да ходатайства студентите му да се включат в продукцията, било то и само като статисти.

Деси Радева на 52 (УНИКАЛНИ СНИМКИ НА ПЪРВАТА ДАМА)Днес съпругата на президента Румен Радев – Десислава, ще отпразнува своя 52-годишен юбилей. Откакто …Jul 9 2021vijti.com


Източник: Ретро

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!