Дъщерята на Брус Уилис публикува нови снимки с актьора-Изглежда учудващо добре-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар че няма да го видим в нов филм, всеки път се радваме, когато се появи негова снимка в социалните мрежи – като кадрите от Коледа с бившата и настоящата му съпруга и децата им, заедно с кученцето.

Наскоро най-малката му дъщеря от Деми Мур сподели няколко снимки с феновете си и да демонстрира колко добре се чувства баща ѝ и как двамата се забавляват заедно. Виждаме как носителят на Златен глобус, прави смешни физиономии, докато позира с Талула Уилис.

„Драматичен клуб на високо ниво и житейски умения, стискам палци и ям зеленчуци тази седмица“, написа Талула под кадрите.

На първата снимка Брус прави глупава физиономия, докато дъщеря му очевидно умира от смях.

Във „втори дубъл“ двамата сочат пръстите на краката си и правят драматични изражения, като Талула е сложила ръката си върху тази на баща си.

Наскоро Румър Уилис обяви, че майка й и баща й ще стават баба и дядо, тъй като тя и приятелят й Дерек Ричард Томас очакват първото си дете. Източник каза на People каза, че Брус е „щастлив да стане дядо“, добавяйки: „Той обича да има голямо семейство.“

След Брус Уилис: И Силвестър Сталоун разплака феновете с лоша новина След повече от 50 години като професионален актьор, множество големи награди и създаването на един …Jan 17 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!