Доц. Мангъров: „Няма да умираме яко“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Доц. Мангъров пред „Евроком“: Мутафчийски всява страх, Кантарджиев говори глупости Понякога има по-разумни начини да се действа. Работата на Националния оперативен щаб можеше да бъде по-добре свършена, с по-малко щети. Това заяви специално за телевизия „Евроком“ доц. Атанас Мангъров.

Мангъров: В България животът е по-кратък. Няма много възрастни. Затова и няма висока смъртност от вируса. С 200 лв пенсия няма как да станеш възрастенВ България просто няма кой „яко да измре“, защото ние живеем много по-кратко от хората в развитите з…May 21 2020vijti.com

Прави чест на министър-председателя, че въпреки всички резерви на Щаба, той се вслуша в моите съвети и препоръки“, каза още той.

Доцент Мангъров успокоява зрителите на телевизия „Евроком“, че мрачната прогноза на ген. Мутафчийски, че очаква да измрат много хора, няма да се сбъдне.

Няма да умираме „яко“ и всеки, който дава такива прогнози, говори неща, които не са верни и няма как да се случат“, категоричен е Мангъров.

По този повод личното мнение на медика е, че Националният оперативен щаб, начело с ген. Мутафчийски, е всявал паника сред населението.

Лично аз не се чувствах комфортно след тези сутрешни проверки, на които чувахме: „целият личен състав е на лице, с изключение на загиналите от коронавирус“, коментира той.

Инфекционистът обвини проф. Тодор Кантарджиев, че говори лъжи. А част от изказванията му определи като глупости.

Доц. Атанас Мангъров: Без аутопсии, не може да се твърди, че някой е починал от COVID-19„За да се уточни кой е починал от коронавирус, а не от съпътстващи болести, трябва да се правят ауто…May 19 2020vijti.com

Източник:зажената
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!