Венцислава Тафкова с много просташко изказване: Носете си шушляците, бедняци такива!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венцислава Тафкова не заслужава да бъде с титлата „Мис България“ и го доказва всеки ден. Първо, защото изобщо не е толкова красива. И второ, защото няма достойни принципи, каквито трябва да има една такава миска.

Тя получи един куп критики, че носи палта от естествена кожа, тъй като една Мис България трябва да е „за“ опазването на природата. Вместо да се засрами обаче, Венци отвърна на удара с просташка атака срещу хората.

„Мога да си го позволя и затова нося такива палта. Вие си носете шушлековите якета, бедняци такива! Аз съм друга категория.“, избухна псевдохубавицата.

Тя обаче пропуска да спомене откъде има всички тези пари, за да си купува толкова скъпи дрехи. Обществена тайна е, че те са резултат от най-древната професия, която практикува.

Вместо да се засрами, че парите й са от креватни изпълнения с мъже, които могат да й бъдат дядовци, тя се хвали наляво и надясно. Очевидно интелектът й е на ниво 0, колкото е и естествената й красота.

Венцислава Тафкова поставя себе си на пиедестал, заради грешна себеоценка и е обречена на провал в живота.

Уау останахме без думи! Вижте коя е новата Мис България 2022: (СНИМКИ)На 10.11.2022г. се проведе ежегодният престижен конкурс „Мис България“ в един от най-модерните бизне…Nov 11 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!