Бяла като сирене, но пък в Пунта Кана! Кой заведе Симона Загорова на екзотична почивка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки, който през януари е в големите градове, знае – да се отиде на нечие участие си е трудно! Просто всички изпълнители сякаш се наговарят и стягат куфарите за някое топло и екзотично място.

Така се получи и с певицата Симона Загорова, която преди само няколко дни пусна снимки от Мадрид, откъдето явно се е прекачила на самолет за Доминиканската република:

Именно от там са последните снимки на певицата, на които я виждаме в пълен блясък – безкрайни бедра, женствени форми и недокосната от солариума кожа.

Последното е наистина впечатляващо, предвид факта, че не се сещаме за друга известна българка, която да не прекарва часове на месечна база под изкуствените лъчи в някое студио.

„“Мечтите са илюстрации в книгата, която твоята душа пише за теб. Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият – че всяко нещо е чудо“, мъдра е Симона под снимките от екзотичната дестинация.

Мнозина вероятно ще спекулират с това с кого е Симона на почивка, но още снимките от Мадрид издадоха, че тя е в изцяло женска компания.

Отслабнала и стройна ли: Симона Загорова два пъти по-дебела от Глория! (РЕАЛНИ СНИМКИ след празниците)Месеци наред медиите пишеха как Симона Загорова не просто е отслабнала, но се е превърнала едва ли н…Jan 14 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!