Българин предложи подкуп с ракия и суджук на полицаи в Италия

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

В Италия е задържан 47-годишен българин, а срещу него е повдигнато обвинение за подбуждане към корупция. Случаят се оказа толкова куриозен, че бе разказан по радиото и описан от централните ежедневници, предаде БНР.

Българин предложи подкуп с ракия и суджук на полицаи в ИталияNo ExcerptFeb 20 2020vijti.com

Става дума за български шофьор, който бил спрян за проверка от патрул на карабинерите в южното градче Чериньола. Той бил без предпазен колан, а освен това превозното му средство не отговаряло на изискванията за сигурност и безопасност. За всичко това карабинерите започнали да пишат протокол за глоба от 180 евро.

Българинът обаче, извадил от една торба 3 бутилки българска ракия, три суджука като предложил и банкнота от 50 евро, за да се отърве от глобата. Карабинерите го задържали веднага с обвинение за подбуждане към корупция.

Със същото обвинение преди дни край Ровиго бе задържан китайски гражданин предложил на карабинерите 25 евро, за да пият кафе, а той да не плаща глоба, защото нямал застраховка на колата.

Случаи като тези приключват в съда.

Източник: новини.бг

Застреляният българин в Германия работил като тираджияУбитият е 32-годишният Калоян В. от врачанското село Лютидол. Мъжът е работил и живял като тираджия …Feb 20 2020vijti.com

 

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!