Баневи като на хотел в столичния арест, глезят ги с ВИП обслужване

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Безобразията в столичния следствен арест продължават и олигарсите, прибрани вътре от прокуратурата се ползват с ВИП обслужване от надзирателите. С най-много привилегии се ползвали Евгения и Николай Баневи, заради които се нарушавали куп правила.
Затова алармират редови арестанти, потресени от грубото погазване на наредбите, което се позволявало само за богатите обитатели на килиите. Въпреки смяната на ръководството, което бе натрупало куп нарушения, нищо не се променило.
С днешна дата Евгения и Николай Баневи продължавали да общуват свободно с външния свят. Жената на арестувания във Франция олигарх имала по две-три посещения ежедневно, макар, че по правилник такива са позволени веднъж седмично.
Проклятие тегне над палата на Баневи в Бояна, използван е за нещо изключително неприятноНад обявения за продан палат на арестуваните Баневи тегне проклятие Едва ли някой ще се навие да куп…Mar 23 2019vijti.com

Освен това и двамата всекидневно получавали храна от скъпи ресторанти в София, която често им била носена и лично от надзирателите.
„Имат тесни връзки с една от директорките и определени пазачи.
Когато те ръководят смяната, Баневи си правят, каквото искат“, разкриват в арестантите. По думите им директорката Маргарита Дойчинова, която е наследила временно оскандаления началник на Областната служба „Изпълнение на наказанията“ – София Росен Милотинов, е негов човек и продължава практиките му. Припомняме, че по сигнал на арестанти, че той е превърнал ареста в бащиния и си гледа куче в кабинетите, както и че допуска нарушаване на правилника, срещу него имаше разследване и той напусна поста си.

Дойчинова обаче била назначена от него и била негова дясна ръка,
затова и до днес нищо не се е променило.
Срещу нейната дейност също имало куп сигнали и проверки, които обаче до момента не са осветлени от Министерство на правосъдието.
След оставката на Цецка Цачева не е ясно колко време ще е необходимо на наследника й Данаил Кирилов да се запознае с тях и да предприеме действия.
Междувременно проверка  показа,
че тече и конкурс за мястото на Милотинов, но в него всички участници били също негови приближени.

„Докато тази групичка от хора командва ареста и си го ползва като бащиния, нищо няма да се провери. Богатите арестанти ще си имат телефони и ВИП обслужване по килиите, а сами може да предположите срещу какво го получават“, казват още в сигнала си арестантите, които ежедневно стават свидетели на нарушенията.
Припомняме, че съвсем наскоро се разкри, че един от задържаните се обеси в килията си, но директорката Дойчинова така и не разкри кой отговаря за това, нито подаде оставка.
Източник: ПИК
Палатът на Баневи в Бояна е пуснат на търг: Ако имате 6 милиона лева, мега луксозното имение може да е ваше СНИМКИПуснаха палата на Баневи на търг, търсят 6 млн. лева на имението Баровския палат на Баневи в софийск…Mar 21 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!