Хубава жена съм, а пак имам мустачки. Но поне знам идеален начин за махане на нежеланото окосмение над устните

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Независимо дали имате от нежеланoто окосмяване над устните или по брадичката, по бузите или челото, то е неприятно! Все пак, ако сме по-конкретни, нежеланoто окосмяване над устните, се нарича мустачки при жените. В края на краищата, жените обичат да имат мека и еластична кожа, а бръсненето прави кожата груба. Всеки път се притеснявам да не би досадните косъмчета да са ми поникнали отново. Какво ще кажат хората, когато ме видят такава? Но определено има изход от тази ситуация.
Какво да правим тогава?
Опитайте тези природни средства за премахване на нежеланото окосмяване над устните и други части по лицето.Спомняте ли си красивата актриса Елжана Попова, която игра в сериала „Дом за нашите деца“? 30-години по-късно тя пак изглежда добреЕдна от най-красивите актриси в българското кино, Елжана Попова, днес си мечтае да играе ролята на… …Jan 11 2019vijti.com

Как се маха нежелано окосмяване над устните?
Първи способ за махане на нежеланoто окосмяване над устните
Как да си направим ечемичен скраб за премахване на нежеланото окосмяване над устните ?
Ечемичено брашно-1 супена лъжица
Мляко прясно – 1 чаени лъжички
Сок от лайм -1 супена лъжица
Направете смес:
Разбъркайте ечемиченото брашно с млякото и сока от лайм, за да направите паста.
Приложете я на лицето. Оставя се да престои 30 минути.

Отмийте после с хладка вода. Повторете 3-4 пъти през седмицата.
Втори начин за махане на нежеланoто окосмяване над устните
Нежната зърнеста текстура на овесената каша е супер ексфолиращ агент. Овесената каша е богата на антиоксиданти и е в състояние да намали зачервяването. Когато правите този естествен ексфолиант, използвайки овесено брашно, вие не само ще се отървете от нежеланото окосмяване над горната част на устните, но също така да имате мека, хидратирана и гладка кожа.

Продукти:

Едро смляно овесено брашно – 1/2 чаени лъжички
Мед -1 супена лъжица
Пресен лимонов сок – 6-8 капки
Смесете овесените ядки, меда и лимоновият сок, за да се получи каша. Сложете я на лицето си. Оставя се да престои 15-20 минути.
След това, леко разтривайте лицето си с кръгови движения в продължение на около 2-5 минути. Когато имате косми по лицето, разтривайте срещу посоката на растежа на косъма. Накрая се измива.2-3 пъти седмично трябва да се повтори.Похвално: Тази красива жена е едва на 29, а вече е майка на 5 децаКрасивата Елена стана звезда в инстаграм, след като стана ясно, че е едва на 29-години, а вече има 5…Dec 30 2018vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!