Трик: Пералнята се чисти сама с този метод, направо свети

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има и други дами обаче, които дали поради липса на време или просто, защото предпочитат да прекарват свободното си време по друг начин, не обичат да вършат кой знае колко домакинска работа. 

Тя обаче не чака, а ако не почистваме редовно повърхностите, те бързо ще се занемарят и съсипят. 
Как ще се почувствате, ако ви кажем, че има безкрайно лесен начин пералнята ви буквално да свети. Всичко става само за няколко минути и тя се почиства буквално сама. Вие ще може да се отпуснете някъде и спокойно а си пиете кафето. 

Да, звучи прекалено хубаво, за да е истина, но реално е. Трябва да забравите за скъпите препарати, които повечето дами използват. Те са агресивни не само към кожата ви, но и към повърхностите. Не ви трябват дори никакви гъби за почистване. Тайната е другаде. 

В социалната платформа „Инстаграм“, плъзна много интересно видео, на което жена решава да почисти пералнята си с нов метод. За целта ви трябва един лимон, паста за зъби и сода за хляб.

Режете лимона през средата, слагате малко от пастата за зъби върху него и го пъхате в пералнята. 

От пастата поставяте малко върху вратата, а след това и при гуменото покритие. Там обаче изсипвате и содата. След това затваряте пералнята и я пускате на най-краткият 15-минутен режим. 

Докато тя върти вие може да се заемете с друга част от почистването или просто да седнете и да изпиете едно кафе. Когато свършите пералнята ви буквално ще свети.

Защо поставянето на мокра кърпичка в пералнята може да ви спести един тон време и нервиСредно човек прекарва около 4 часа седмично за пране. Докато модерните перални машини вършат по-голя…Jan 21 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!