Преподобна Стойна е казала, че чудото в България ще дойде след 60 години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преподобна Стойна е живяла между 1883 и 1933 година и нейното истинско име е Стойна Димитрова. Прекарала е почти целия си живот в петричкото село Златолист и е пророчица, за която самата Ванга казва, че е с три пъти по-големи способности от нейните.
Един път в месеца баба Ванга ходила в селото на Преподобна Стойна, заради големия чинар в тамошния манастир „Свети Георги“. Смята се, че дървото е там още от създаването на българската държава и всеки болен човек трябва само да го прегърне, за да се излекува. Легендата гласи още, че в двора на манастирчето има още кладенец на желанията и всеки човек трябва просто да се надвеси над него и да прошепне това, за което мечтае, на живата вода.
Светът изтръпна от тези плашещи и закодирани пророчества на Нострадамус за 2019 година ВИДЕОНострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Роден е през 1503 година в Южна Фр…Dec 15 2018vijti.com

На седемгодишна възраст Преподобна Стойна се разболява от едра шарка и губи зрението си. Веднага след това се появяват лечителските й и ясновидски способности и до 16-годишна възраст тя живее в отделна стая, в пълно уединение.
Тогава насън й се явява св. Георги, който й казва, че в двора й има заровени негова икона и кандило. Тогава с помощта на съседи, тъй като семейството не е заможно, изграждат малък параклис, в който пророчицата живее до 1913 година.
Веднъж тя предупреждава близките си, че няколко дни ще е като мъртва, но да не я погребват. След една седмица наистина се съживява и хората започват да я посещават за помощ и лечение.

Цялото й семейство се мести в България след Междусъюзническата война. Минават през село Дошна Сушица (днешен Златолист) и тя решава да остане да живее в храма „Св. Георги“ там, където остава до смъртта си, живеейки на пост и молитва.
Преподобна Стойна е правила предсказания за България. През 1933 година, пред семейството на Константин Георгиев казва, че чудото в България ще дойде след 60 години. Казва, че ако политиците скарат народа и той започне да се мрази, ще дойдат глад и мор. И допълва, че обич трябва на хората, за да не се затрие хубавата ни държава.

Казва още, че по нашите земи се е родила бяла птица. И след 60 години тя ще литне по широкия свят. Който българин я види, който я пипне с чисти ръце и чисто сърце, ще получи голяма сила.
Тази рецепта на пророкът дядо Влайчо може да излекува абсолютно всяка рана: Заздравяват бързо дори и най-страшнитеЗапознати сте с най-страшните – зарастващи изключително трудно рани?! При тях често пъти традиционно…Dec 4 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!