Помните ли русото изкушение на фолка Гергана? Ето как изглежда днес (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Помните ли огнената блондинка Гергана, която бе сред големите звезди на поп-фолка? Преди време изкушението реши да се оттегли от шоубизнеса, след като понесе и много хейт заради крадената песен „Твоите думи“, макар и тя самата да нямаше вина за случилото се. Тогава виновен бе македонският композитор Оцко, но срамът около случилото се подтикна Гергана да напусне музикалния бизнес.

Сега певицата, която е дипломиран магистър по геология, се е отдала на един по-нормален живот. В пресата дори се появи информация, че противно на статута си на звезда, тя е започнала работа като касиерка във веригата „Лидл“.

В последните дни на 2021 г. Гергана се отдаде на зимните спортове, виждаме от публикации в социалните мрежи. Тя се посвети на каране на ски в курорта Боровец в компанията на близки приятели. Имайки предвид, че тя е от село Говедарци, което е съвсем близо до ски пистите на Боровец, не е изненада, че Гергана е голям фен на ските и зимните спортове като цяло. Междувременно феновете ѝ се надяват, че тя ще ни предложи нова песен някой ден, но истината е, че това надали ще се случи.

А ето и как изглежда в момента някогашната звезда на чалга жанра у нас:

Гергана
Гергана показа как изглежда в момента
Помните ли поп-иконата на 80-те Сандра? Ето как изглежда днес, 40 години по-късно (Снимки) Ако сте от „децата на 80-те“, то със сигурност си спомняте Сандра , една от първите секс-икони на п…Jan 6 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!