Познавате ли се добре: Нека свалим маските и видим какви сме в действителност

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ние не сме това, което често пъти упорито се опитваме да внушим на околните. Всеки си има своя, специфична маска, зад която крие своята истинска същност повече или по-малко сполучливо. Но доколко осъзнаваме това? Доколко сме наясно, какви сме в същност? Ако това интересува нашите уважаеми читателки, то нека да погледнат шестте различни по цвят рози на картинката и да изберат тази, която най-много им допада… Вижте тогава…
1. Червената роза – това е класическият тип на независима и силна жена, прикриваща дълбоко своята чувственост и нежност.и ранимост. Именно еманципацията ти налага такова прикриващо поведение. Затова търсиш силния мъж, с който би се почувствала от време на време слаба жена. Вярвай това ще стане – има достатъчни силни мъже, които да оценят твоите достойнства!
С този прост тест с кибрит и вода веднага можем да разберем чист ли е медът, който купувамеМедът е едно от най-полезните хранителни вещества, които човек може да си набави от природата. В Бъл…Dec 29 2018vijti.com

2. Зелената роза – ако си я избрала, значи си много търсена, когато тези около теб имат да решават сложни проблеми. Защото умееш да им вдъхваш сила и вяра, че нещата ще се оправят. Твоята усмивка и непосредствения начин на общуване гонят сивотата от дните и зареждат околните с ведро настроение. Но когато „батериите“ ти се изтощят, самата ти се нуждае от такова зареждане! Имай търпение и ще бъдеш възнаградена – ще се появи този, който ще бъде твоят верен „зареждач“ с витална енергия!
3. Бледорозовата роза показва изпълнена с нежност душа; ти вечно си загрижена за тези около теб – съпреживяваш техните радости и тревоги, но си лесно ранима от околните…

За съжаление, това те кара да се съмняваш в истинската си стойност и си склонна да се подценяваш…
Затова често се пренебрегваш за сметка на другите…
Неправилната самооценка слага траен отпечатък върху поведението ти и на околните е трудно да оценят колко прекрасна е душата ти в същност! А ти си именно такава – проумей го!
4. Шарената роза те обрисува като водеща личност – винаги стремяща се да е в центъра на събитията, респективно на компанията. Обичаш да те следват, харесвана от всички около теб.

Харизмата ти е изключително висока и оказваш силно влияние на околните – приятели, колеги… Това често води обаче до неизявена външно депресия, защото на практика си сама независимо от обкръжението…Затова се чувстваш неразбрана, въпреки че сама разбираш останалите. Сърцето ти е златно – много обичало, но и много страдало и затова не се изолирай зад стените, които си издигнала около него!

5. Жълтата роза – при такъв избор основното е, че пренебрегваш настоящето. За сметка на бъдещето, за което постоянно кроиш често пъти нереализуеми планове… Причината е, че си идеалистка и винаги гониш перфектното… Заобикаляш доказаната всекидневно и ежечасно истина, че нищо не е и не може да бъде перфектно; затова спри да гониш идеалното и се потопи в реалното настояще! Само така ще изживееш живота си!

6. Синята роза означава, че обичаш предизвикателствата; но си и отговорна, което, при наличието на невероятния ти потенциал, позволява без особено напрежение да превръщаш идеите си в реалност. Твой недостатък е в стремежа да се справяш с всичко сама – мразиш да търсиш помощ – считаш го за ненужно и недостойно… Но това е грешка – работата в колектив е наложителна в днешното време на изумително бърз възход във всички области. Затова приемай протегнатата ръка – в това няма нищо срамно, а ще те направи много по-силна – точно както ги желаеш.
Известен руски психотерапевт: 22 правила, които са в състояние да променят живота ви за по-доброПодобряването на вашите взаимоотношения, намирането на по-добра работа, изкачването по социалната ст…Jan 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!