Как Рене Зелуегър намери щастието със самотен баща на три деца и се оказа прекрасна мащеха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има популярно вярване, че противоположностите се привличат. От друга страна, когато двама души са много различни един от друг, им е трудно да намерят общ език. За този проблем са направени много добри филми, като емблематичните филми за Бриджит Джоунс. Милиони хора наблюдаваха нейните отчаяни опити да бъде щастлива с хора, които са напълно различни от нея. Но нямахме представа, че години по-късно актрисата, която играе Бриджит, ще направи същото в реалния си живот.

Противоположности

Mary Evans / AF Archive / Graham Whitby Boot / East News, John Shearer / Invision / AP / East News

Личният живот на Рене Зелуегър винаги е бил в светлината на прожекторите. Известната актриса избира популярни личности за свои партньори. В началото на кариерата си тя беше сгодена за Джим Кери, но двамата така и не се ожениха. По-късно тя се среща с Брадли Купър, но „завинаги щастливи“ не се случва и за тях.

Актрисата се омъжи за певеца Кени Чесни, но бракът им продължи само няколко месеца. Тя имаше по-дълга връзка с музиканта Дойл Брамхол II. Те живяха заедно от 2012 до 2019 г.

© Bridget Jones’s Baby / Universal Pictures and co-producers, ROBYN BECK / AFP / East News

Актрисата винаги е казвала, че не иска деца. От много малка тя мечтае за много различни неща, но определено не и за майчинство. „Никога съм нямала очаквания като „когато стана на 19, ще направя това и докато навърша 25, ще направя онова.“ Просто приемам нещата както идват, всеки ден и ако нещата се случат, всичко е наред.“

Актрисата също така много защитава жените без деца. Тя говори за натиска, който обществото оказва върху тях, само защото нямат деца.

© ant_anstead / Instagram

Ант Анстед с децата си.

Що се отнася до автомобилния производител и шоумен Ант Анстед, той изглежда като пълна противоположност на Рене. Той се жени в млада възраст и има дете на 24 години. Има 2 деца от първия си брак, който приключва след 12 години. Въпреки развода Анстед продължава да играе важна роля в живота на сина и дъщеря си.

През 2017 г. той започва да се среща с американската телевизионна водеща Кристина Хаак. Тя му ражда 3-то дете, но връзката им приключи през 2020 г. и Ант трябваше да се бори за правото да отглежда най-малкия си син. Днес страницата на автомобилния експерт в Instagram се състои от щастливи снимки с децата му, които той смята за най-важните хора в живота си.

Малко вероятно дуо

© ant_anstead / Instagram

Както във филмите, успоредните линии се пресичат в реалния живот. Ето какво се случи този път. Ант и Рене се срещат на негово шоу. След съвместната им работа мъжът осъзнава, че обожава холивудската звезда. Същия ден той публикува първата им обща снимка и написа: „Това е невероятно вълшебната Рене Зелуегър“.

След известно време пресата започна да говори за възможна романтична връзка между Ант и Рене. Въпреки че бяха наречени малко вероятно дуо, Анстед наруши мълчанието и обяви, че той и Рене са двойка.

© ant_anstead / Instagram

И Ант, и Рене са сдържани хора, които не обичат много публичното внимание. Това може би е още една причина да са заедно. Те харесват креативността на другия, което е важно за работата им.

© ant_anstead / Instagram

Въпреки че не говорят открито за връзката си, все пак има много показателни признаци. Преди Коледа Ант публикува снимки на по-малкия си син, който украсява елха.

Той написа: „Темпъл се трансформира“, имайки предвид къщата си в Лагуна Бийч. А последната снимка в публикацията беше на украшение под формата на кола с 2-ма пътници, на име Ант и Рене.

В крайна сметка не са толкова различни

Понякога животът може да промени нас и нашите възгледи непредвидимо. Рене Зелуегър, жена без деца, която никога не е виждала щастие в децата, сега се появява в медиите придружена от деца. Актрисата посещава спортни игри, прави разходки и се люлее на люлки с малкия син на приятеля си. И най-важното, тя се усмихва много, наслаждавайки се на времето с детето.

© ant_anstead / Instagram

В края на 2022 г. стана ясно, че двойката планира да заживее заедно. Анстед започна огромен проект за обновяване на къщата си. За да избегнат промяна в обичайното си ежедневие, те наемат имение от другата страна на пътя с достатъчно място за всички членове на семейството.

© Bridget Jones’s Baby / Universal Pictures and co-producers, © ant_anstead / Instagram

В края на историята героинята от “Дневникът на Бриджит Джоунс” намери щастие с мъж, който не беше като нея. И въпреки че имаха различни възгледи за живота, те станаха страхотна двойка, все още обичана от зрители от цял свят.

Не знаем дали е магия или не, но изглежда същото нещо се е случило с актрисата, която изигра Бриджит. Както Анстед каза веднъж за себе си и Рене, „Тези невероятни неща се случват във вашия свят и понякога, когато нещата се сблъскват, те се сблъскват в най-мрачните моменти, когато най-малко ги очаквате. И това се случи в този случай.”

Познавате ли хора, които са напълно различни от вас, но въпреки това се чувствате добре около тях?

Приказно красивата дъщеря на Джоли и Пит се обезобрази! Подстрига се до голо и облече микрошорти (СНИМКИ)Наследницата на Анджелина Джоли и Брад Пит , първата им обща дъщеря, е упорита и своенравна от малка…Dec 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!