Жена разказа за неприятна случка, докато чака на опашка за PCR тест (видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на медията ни, за да разкаже за неприятен проблем, на който той се е натъкнал, докато е чакал на опашка за тест за коронавирус. Ето какво пише:

„В 9:15 отивам пред болница Пълмед, за да си направя PCR за коронавирус. Пред мен има околно 15 души. Опашката върви с нормално темпо. Отнякъде зад нас се появява чужденец с пликче и отива до касиерката, пререждайки оставащите хора и опашката започва да се забавя. След около полови час с останалите хора се усещаме, че госпожата обработва личните карти и дава достъп на група от около 25-30 чужденци, които пререждат всички нас.

Колега на починалия с коронавирус лекар от Бургас: Беше изключително здрав. Свършваше 10-часова операция и ходеше да играе футболГоляма загуба претърпяхме, след новината, че лекар на годината за 2019 е починал с коронавирус. Това…Oct 18 2020vijti.com

Естествено започват скандали от страна на чакащите, а госпожата обяснява, че изобщо не я интересува и който и прави проблем, няма да му даде изобщо номер и да си чака до утре. Тя определя реда и не я интересува кой кога е дошъл. Докато хората и задаваха въпроси, тя спря да обработва лични карти и каза, че не и пука за никого/ на опашката имаше възрастни хора, деца и хора в инвалидни колички/. Една жена и каза, че и е много лошо и я моли да продължи, а тя каза, че няма, защото ние не заслужаваме да минем днес и тя в 12 затваря.

Жената отново каза, че и лошо и има температура. Отговор : “Изобщо не ми пука“ . Естествено нещата ескалираха от страна на всички чакащи, но тя най-нагло продължаваше да обработва по няколко лични карти на групата чужденци след всеки българин от колоната преди тях.

Не знам какво още е имало в пликчето, но явно си заслужавало.

Чаках над 2 часа и се сетих да снимам буквално накрая на моя ред. Почти нищо не се вижда от поведението и, но поне да се знае коя е тази здравна работничка, която си мисли, че коли и беси, когато получи пликче с неясно съдържание.

П.С: Удоволствието ми струваше 120 лв. Помолих да ми върне парите, след като разбрах, че резултатът дори няма да излезе днес, защото вече затваряха, а тя каза, че няма да ми върне нищо и каквото искам да правя. Пробата още не беше взета…

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!