Азиатци показват силен метод за лечение на схванат врат: Спазвайте инструкциите, за да сте във форма (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много от нас страдат от схващане на врата. Виновни са неудобните столове и дългото стоене пред компютъра. Но най-вече виновници за това са стресът, напрежението, както и някои външни природни фактори като студеното време и силният вятър. В това число спадат и климатиците, които духат зад нас. За да се справите с този проблем ще видите видео, в което ще можете да излекувате схванатия ви врат.Тези предмети не трябва да ги имате вкъщи – веднага се отървете от тях и ги изхвърлете, излъчват лоша енергияДомът е проекция на душата на човека. Всичко, което се намира в дома ви, по някакъв начин е свързано…Nov 15 2018vijti.com

Ето и инструкциите, които вървят към това клипче:
1. Под едното си рамо поставете сгъната кърпа. 2. Свободната ръка, под която нямате кърпа, я поставете на рамото, под което стои кърпата. 3. Вдишвайте и издишвайте дълбоко в продължение на 10 секунди. След това ще се почувствате като новородени! Пробвайте този метод, няма да ви отнеме много време и кажете дали наистина работи! Вратът, известен още като шия, е част от тялото на много сухоземни гръбначни животни, която дава на главата подвижност, отделяйки я от торса. Той изпълнява много жизненоважни функции и често е много уязвимо място. В него се намират хранопровода, ларинкса, трахеята, множество кръвоносни съдове, тук са още шийните прешлени и някои мускули на главата.

8 упражнения при схванат врат и болки в шията
Причините за болки в шията и схващане на врата са много: стереотипна поза на работа пред екрана на компютър; шофиране на отворен прозорец; по-дълъг престой на течение; остеохондроза на шийните прешлени. Всичко това ограничава движенията във врата, свързани с болка, световъртеж, влошаване на слуха и поява на „мушици“ пред очите. Неприятните оплаквания могат да се премахнат с упражнения. Достатъчно е да ги изпълнявате всеки ден сутрин или вечер.

1. Брадата отпуснете към гърдите. Главата обръщайте най-напред надясно 5 пъти, а след това 5 пъти наляво.
2. Съвсем леко приповдигнете брадата. Отново завъртете главата надясно 5 пъти, след това вляво 5 пъти.
3. Наклонете главата надясно, опитвайки се да достигнете с ухо рамото 5 пъти, а след това по същия начин и вляво.
4. Главата е с поглед напред. Натискайте брадичката към гръдната кост, като преодолявате съпротивлението на напрегнатите шийни мускули. Върхът на главата сочи нагоре, не се навежда. Това упражнение правете 3 пъти по 7 секунди.
5. Натискайте с челото върху дланта си и напрягайте мускулите на врата. Това упражнение направете 3 пъти по 7 секунди.
6. С напражение в мускулите натискайте с лявата буза върху лявата длан 3 пъти по 7 секунди. След това с дясната буза оказвайте натиск върху дясната длан 3 пъти по 7 секунди.
7. Брадичката е напред, ръцете са зад тила. Натиснете задната част на главата върху ръцете 3 пъти по 7 секунди.
8. Кръстосайте пръстите на ръцете под брадичката. Оказвайте натиск върху тях с брадичката 3 пъти по 7 секунди.Животните вкъщи не са само декорация: Уважавайте ги и ги обичайтеМного хора не подозират, че както ние се грижим за домашните си любимци, така и те се грижат за нас.…Nov 15 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!