Шашма във „Фермата“: Влюбеният Краси се оказа с годеница в Испания СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Грандиозна измама във „Фермата“ видя „Галерия“. 37-годишният Красимир Джунов, който го играе лудо влюбен в чорбаджийката Паулина Ванегас, се оказа много, ама много сгоден! Годеницата му Ноеми Ортега, с която са заедно от дълги години, го чака с нетърпение да се върне при нея в Испания и отново да бъдат щастливо семейство заедно с дъщеричката й.
„Като съм с една мацка, ми омръзва бързо. Завъртат ми главата за два-три дни и после започвам да търся нещо по-различно. Не си представям скоро да имам семейство, не се виждам в такъв живот. Ама не се знае коя може да ми вземе акъла и чакам да я срещна.“
Паулина от „Фермата” се раздели с гаджето и призна какво е изтърпяла по време на връзката имПаулина от „Фермата” направи шокиращо признание Паулина Ванегас е българка с никарагуанска кръв. Пре…Oct 9 2019vijti.com

Така се представя автомонтьорът Краси във визитката си. Истински плейбой, мачо, върл противник на моногамията.
Правил е секс на живо пред хора с бившата си приятелка Джесика, която е порно звезда. Или поне така твърди… След разкритията, които направихме, не сме склонни да вярваме на нито една негова дума.
С годеницата си Ноеми са заедно от години. В края на 2018-а Краси й подарява годежен пръстен и й предлага да станат семейство. Тя вече има една провалена връзка зад гърба си и дъщеричка, за която Джунов се грижи като за своя собствена и обожава. В чест на годеницата си Краси си прави татуировка под десния хълбок – кръст върху целувка.

Същата има и Ноеми. Бърза проверка на „Галерия“ показа, че испанката не е хвърлила пръстена и все още се подвизава в социалната мрежа като „сгодена“. Близките им в Испания ги определят като най-влюбената двойка и очакват скоро да има сватба.
Ако съдим по поведението му във „Фермата“ обаче – венчило скоро няма да има. От началото на шоуто Краси демонстрира симпатиите си към сексапилната Паулина от „вражеския лагер“. Автомонтьорът дори избяга от двора на сиромасите и се прехвърли при чорбаджиите, където продуцентите решиха да го оставят за постоянно. В момента Паулина и Краси го играят много влюбени, а зрители и участници дори не подозират, че Джунов е сгоден.

Не е ясно дали автомонтьорът от Испания умишлено е скрил истината, или от продукцията са го посъветвали да си изгради образ на сърцеразбивач, за да бъде по-интересен. Факт е обаче, че фенове на риалити шоуто всяка вечер сядат пред телевизора, нетърпеливи да видят как ще се развие любовния латиноамерикански сериал между Краси и Паулина.


Източник: Марица
Мариана Маринова от „Фермата“ с пет аборта от кокаинов босНай-скандалната участничка в отбора на чорбаджиите във Фермата Мариана Маринова крие любопитен личен…Oct 3 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!