Това е Небахат Чехре и няма да повярвате как изглежда на 76 години /Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Небахат Чехре е турска актриса, за която изглежда възрастта е просто цифра. Тя вече е на цели 76 години, но въобще, ама въобще не изглежда на толкова. Даже може да се каже, че като едно цвете процъфтява и става по-красива.

Визията и е зашеметяваща. Тя е живото доказателство, че годните не са проблем и всяка жена може да изглежда добре, ако има достатъчно желание и положи нужните усилия.

Българските зрители познават госпожа Чехре много добре. Тя беше в ролята на майката на султан Сюлейман в популярния сериал Великолепният век. Той беше голям хит сред българските зрители.

Всъщност тя може да се опише като първата истинска модна икона и звезда в Турция. Едва на 15 години печели конкурса за красота Мис Турция. Това отваря широко портите на славата за нея.

Днес много турски жени и подражават. По време на снимките на гореспоменатия сериал, тя е на 68 години. Още тогава всички ахват пред въшния и вид. И на 76 години това продължава да е така.

Тя е и много съвременен човек. Ползва умело социалните мрежи, където редовно качва снимки и видеа. Наскоро публикува снимка от събитие, на което е била. Именно от нея разбираме, че тя все още изглежда зашеметяващо.

Не мисля, че ако някой не знае възрастта ѝ, би предположил, че тя е на 76. Бих и дала поне 20-30 години по-малко.

Кошмар, филм на ужасите или истина е начинът, по който изглежда една Мис България?Една от най-спорните носителки на титлата Мис България е заприличала на маймуна след гримьорските из…Oct 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!