Слави Трифонов назначава бившата си изгора в „Седем осми“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бившата приятелка и голяма любов на Слави Трифонов Магдалена Ангелова била поканена в новата телевизия на шоумена „Седем осми“. Това гласи последната клюка в тв средите, като според запознати Дългия предложил на психоложката да води собствено предаване, узна „Галерия“.
То щяло да бъде със социална насоченост, тип риалити, по подобие на „Истински истории“ по Би Ти Ви и „Съдби на кръстопът“ по НОВА. В него щели да бъдат представяни реални казуси от практиката на Маги като семеен терапевт.
За разлика от сходните риалити шоута, предаването по „Седем осми“ щяло да бъде съсредоточено изцяло върху изграждането на семейните ценности и съхраняването на добрите взаимоотношения между партньорите.
Разстреляният Георги Стоев предсмъртно: Сашо Дончев даваше 40 000 долара месечно на Слави ТрифоновСтоев пише бестселърите си през 2006-2007 г., а през 2008-а е разстрелян като куче насред София близ…Aug 13 2019vijti.com

Маги все още обмисляла офертата, твърдят запознати. Психоложката и Слави поддържат връзка само като приятели. Съпругът на Ангелова обаче имал притеснения жена му да работи за бившия си, пък макар парите да били доста добри. Трифонов предлагал на Маги месечна заплата от 10 000 лева, като й дал пълна свобода сама да събере екип от хора и да напише концепцията на предаването.
Припомняме, че Ангелова вече има опит в риалититата. Тя участва в тазгодишния сезон на „Женени от пръв поглед“ като мачмейкър и терапевт. За съжаление, нито една от четирите двойки не успя да запази семейния си статут.

Маги основава и център за психологично консултиране и обучение, предлага видео курсове, автор е на книгата „Възможното щастие“, организира и т.нар. духовни пътешествия, в които са включени психологични тренинги и различни медитации.
Но най-популярна е като „Маги на Слави“.
Психоложката дълги години имаше връзка с шоумена и бе единствената жена, с която се е показвал публично. Преди повече от 20 години той й се обясни в любов от екрана, искайки прошка със сълзи на очи.
Малко по-късно двамата се разделиха окончателно и Слави никога повече не говори за чувствата си към нея публично.

Русокоската е изключително благодарна на Дългия, защото той е човекът, заради когото тя се записва да учи и завършва бакалавърска степен по психология в Софийския университет, а след това магистратура по клинична психология и психоаналитична перспектива в НБУ.
Днес Маги е омъжена за бизнесмена Елисавет Ъков, от когото има дъщеря.
Източник: хотарена
Слави Трифонов без заместник в Би Ти Ви: Халваджиян не може да си пусне шоутоCлaви Tpифoнoв ocтaвa бeз зaмecтниĸ в Би Tи Bи! Cлaви Tpифoнoв ocтaвa бeз зaмecтниĸ в eфиpa нa Би Tи…Aug 12 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!