Синът на Тодор Колев провали и втория си брак: Александър се раздели със синеоката красавица Деница

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Синът на легендарния актьор Тодор Колев от брака му с шуменката Йорданка Кирилова претърпял поредно любовно разочарование. Наскоро Александър Колев се разделил със синеоката красавица Деница, с която не криеха любовта си в социалните мрежи.
Бившата изгора на музиканта вече има нов мъж до себе си, а каква е причината със Сашо да не стигнат до олтара, двамата не разкриват. Това е втора тежка раздяла за сина на Адама в последните две години. През 2017-а той изненадващо се разведе с първата си съпруга Ани Тенева, с която се венчаха на дискретна церемония в семейната къща в Симеоново през 2013 г. Тогава Александър бе едновременно щастлив и тъжен, защото баща му вече не бе между живите, за да го види като младоженец.
Внучката на Тодор Колев бясна: Свинщината е обзела България„Категорично не е вярно, че нямам работа от година и съм започнала да танцувам гола с обръчи по клуб…May 22 2019vijti.com

Две лета по-късно с Ани им се роди дъщеричка, на която двамата дадоха красивото име Изабела. Малко преди да отпразнуват дървена сватба, обаче пътищата им се разделиха толкова тихо и цивилизовано, колкото и започна тяхната любов.
Александър Колев е син на Тодор Колев от Йорданка, която е втората съпруга на актьора. Тя живее в Канада. Колев-младши е насладил музикалния талант на известния си баща, но пред цигулката е избрал ударните инструменти. Досега е свирил с различни банди в нощни клубове, а в последните години се гордееше, че участва в нова, но набираща популярност група. Покойният Тодор Колев има и други деца. Актрисата Албена Колева е от първия му брак с Адриана Палюшева. Тя е омъжена за Венцислав Кулев, от когото има дъщеря Теодора, кръстена на дядо си.

Тя завърши актьорско майсторство в класа на Ивайло Христов, изгря на малкия екран в ролята на д-р Войнова в докторската сага „Откраднат живот“, но напусна сериала, за да търси късмета си в Лондон. И в момента Теодора живее на Острова, но няма успехи в киното, а само в любовта. Преди няколко месеца тя се венча за ирландец, а наскоро двамата направиха и втора сватбена церемония.
Анриет е другата дъщеря на Тодор Колев, която не му е родна, а е дъщеря на втората му жена Йорданка от първия ѝ брак с белгийския търговец на оръжие Жозе Дени.
„Ние сме едно щастливо италианско семейство. Най обичам, когато се събираме на празниците всички вкъщи“, обичаше приживе да разказва за близките си големият актьор Тодор Колев. Противно на спекулациите, че наследниците му имат имотни скандали, всички се разбирали чудесно и успели да поделят имането му без караници, по съдебен път.
Източник: ретро
Внучката на Тодор Колев заряза актьорството и стана танцьорка в барВнучката на Тодор Колев – Теодора, се е отказала от актьорската си кариера за сметка на новата си ст…Apr 24 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!