Павел на Преслава укротил Гринго: Кумът буквално спасил Софи от лапите на айтоския мачо, който не се спрял дори след развода

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Кумът буквално спасил певицата от лапите на мачото от Айтос
Половинката на фолк певицата Преслава – Павел измълнал колежката й Софи Маринова от лапите на вече бившия й съпруг Тодор Давидов – Гринго, узна Флагман.бг.
По думите на наши източници, близки до звездните двойки, кумът навлязъл в сериозен мъжки разговор с Гринго и успял да го убеди да остави ромския славей намира.
Припомняме, че Гринго и Софка се раздевоха едва три месеца след грандиозна сватба, с над 400 души и хвърлени на вятъра луди пари за приказното събитие.
Твърде бързо между двамата започнаха да прехвърчат зривоопасни искри, в следствие на които айтозлията дори счупи ръката на певицата.
След развода: Софи Маринова остави Гринго с пръст в устатаСофи Маринова си взе всичко от Гринго Софи Маринова остави Гринго с пръст в устата. Поп фолк изпълни…Jul 18 2019vijti.com

В шоу средите се говори, че мачото е изнесъл целия си багаж от къщата на Софка в Етрополе, като е запазил само S класата си, която струва около 150 хил.лв., и вероятно платена от певицата.
Маринова през цялото време издържаше Гринго, дори когато той излезе от затвора, тя си направи татос с неговото име, който побърза да заличи след мега скандалите.
Кумът Павел е успял да вразуми бившия съпруг, който пък вече е завърнал в родната си къща в Айтос, научи още Флагман.бг

Все по-упорит става слухът, че съпругът й Тодор Давидов-Гринго отново й е посегнал. Нещо повече – според източници на „Галерия“ от фолк средите Гринго имал сериозни съмнения, че любимата му му кръшка с чичо му.
Скандалът се разразил, след като Давидов изловил Софка да си чати с чичо му. Макар че в SMS-ите нямало нищо смущаващо, Гринго избеснял от ревност и с един удар счупил ръката на половинката си.
Маринова е известна с влеченията си по роднините на мъжете си. Преди години певицата имаше връзка със сина на съпруга си Петър. След развода Дачо и Софка искаха да се оженят, но Петър така и не им даде благословията си.

Връзката на певицата с Гринго пък е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов. Преди няколко години ромската перла се оплака публично, че Гринго я е пребил. Въпреки тежкия му характер, двамата си казаха „Да“ през март, малко след като Давидов излезе от затвора заради изнудване.
В момента са разделени, но колеги на Софка са категорични, че това няма да е за дълго. „Тя е мазохист. Всичките й мъже досега са й посягали“, клатят глава близки.
Източник: Флагман
Софи Маринова се разведе официално: Дали Гринго е поискал издръжка от вече бившата си съпругаБракът на Софи Маринова и Гринго е разтрогнат в края на юни от съда в Етрополе. Решението трябва да …Jul 15 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!