Нов сезон на култовата сапунка: Софи и Гринго пак се събраха, певицата отново е щастлива, а побоите – простени

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Само месец след развода им фолкпевицата Софи Маринова и Гринго се събраха. Индийският обрат е настъпил преди дни, но едва днес двамата се похвалиха със сдобряването им.
„Заедно сме, обичаме се“, каза пред Lupa.bg лаконично певицата. Тодор Давидов явно е решил да се извини на любимата си, а тя, от своя страна, е била склонна да му прости, въпреки побоите и скандалите. „Кое семейство не се кара?“, пита риторично славеят на попфолка.
В момента двамата са в Етрополе на обяд. Певицата не скри, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и се чудят какво се случва с тях.
Софи Маринова си призна колко е платила за да извади Гринго от затвора, сумата е огромна„Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече бившия си мъж Тодор Давидов. Похарчих всичките си …Aug 11 2019vijti.com

Само 5 месеца, след като двамата се ожениха и направиха няколко пищни тържества, Софи подаде молба за развод, която както първо Lupa.bg писа, бе приета от етрополския съд. Магисратите обявиха брака за разтрогнат на 26 юни. Последваха задочни обвинения между двамата, като тя се оплака, че той я тормози, не й позволява да си гледа участията и живота, както и че й е счупил ръката за пореден път.
„Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече бившия си мъж Тодор Давидов. Похарчих всичките си спестявания, за да го пуснат от панделата, а той продължи да ме бие”. Това разкри пред „Уикенд” Софи Маринова, помолена за коментар на развода с Гринго.
Мургавият побойник беше арестуван през септември 2017 г. след сигнал за рекет и смъртни заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф.

Снимка от сдобряването на Софи и Гринго

Бившият бодигард изнудвал бизнесмена за 50 000 лева. Бившият на Софи заплашвал, че ако не получи пачките, ще очисти него и семейството му. Когато заканите не подействали, Гринго пратил шофьора си Стефан Сливков да стреля по къщата на изнудвания. Така Стефан открил огън по фасадата и прозорците на 23 септември 2017 г. След това обаче и двамата бяха закопчани, а Софи Маринова направи и невъзможното, за да измъкне Гринго от пандиза.
„Дадох си всичките спестени пари, защото го обичах и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да пуснат Гринго и не ме излъгаха – освободиха го. Той много добре знае, че без моите пари още щеше да лежи в килията. При всяко свиждане ми ревеше колко е зле там, да му помогна да излезе на свобода, после да свием хубаво семейство и да имаме дете.

Само сватба вдигнахме, защото той продължи да ме бие. Видях, че не се е променил и взех окончателно решение. Аз съм певица, популярна, не мога да ходя постоянно със синки и счупени ръце, какво да обяснявам на хората по участията си. Обичах го, но вече не – до тук!”, откровена бе само преди седмици ромската перла.
Сега отново са заедно, докога ли?
Източник: лупа
След развода: Банковата сметка на Софи Маринова драстично набъбваОткакто остави Гринго, банковата сметка на Софи Маринова драстично набъбва, научи HotArena. Сега пев…Aug 8 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!