Направо го разби: Мария Игнатова удари Рачков право в сърцето

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мария Игнатова се завърна като водеща.
Тя отново е част от екипа на „Господарите” и се появи в тандем с Румен Угренски във втория епизод на новия уеб формат.
Слуховете, че Мария е останала без финансови приходи заради разлъката с Рачков се оказаха преувеличени. След раздялата блондинката в действителност изпаднала в емоционална дупка и за известен период била без сигурна работа, но бързо се съвзела и сега демонстрира на драгите зрители отлично настроение и перфектна визия. Последният епизод на „Господари на уеба” бе заснет край басейн, а водещата показа стройни бедра по бански, писа „Уикенд“.
Мария Игнатова се събра с Румен Угрински и феновете им полудяхаМария Игнатова се върна на работа Мария Игнатова се събра с Румен Угрински. Тв водещата се върна в „…Jul 13 2019vijti.com

Изглежда, че Рачков и Игнатова са заровили томахавката, защото неотдавна се появиха на светско събитие и дори размениха няколко реплики от любезност. Актьорът също е част от екипа на „Господарите” и от време на време се засича с бившата на работа, затова преценил, че е по-добре да не се държи детински.
В продължение на 10 години Мария и Митко ту се събираха, ту се разделяха, но последната им разлъка бе окончателна. Говори се, че Рачков бил бесен заради многобройните изневери на блондинката и това довело до безвъзвратен край на интимните им отношения.
Тв звездите се превърнаха в доказателство за това, че счупеното трудно успява да се залепи и не съумяха да възкресят любовта си.

Говори се, че Игнатова загубила много пари покрай раздялата си с Рачков, защото преустановила участията си с него по халтури и частни партита. Предаването „Господари на ефира” пък бе свалено от екран, но за късмет на блондинката, наскоро се завърна в нов уеб формат. Отсега нататък шоуто ще се излъчва само в интернет пространството, а Мария ще води в тандем с Румен Угрински.
Припомняме, че за кратко Мария Игнатова се преквалифицира в текстописец на песни за своята приятелка и бивша колежка Алекс Раева.
Двете останаха без работа, след като „Х Фактор” и „Господари на ефира” спряха.
Раева, която винаги е обичала музиката, рестартира своята кариера като певица с групата Mind Trips.

Те представиха новия си сингъл “She is Killing You” в официалния YouTube канал на Монте Мюзик. Мария Игнатова реално вдъхновява създаването на песента. Тя споделя с приятелката си написан от нея текст, който Алекс и музикантите от Mind Trips обличат в музика.
Източник: Марица
Господари на ефира се завръща, Мария Игнатова – същоОбратите в живота на Мария Игнатова следват един след друг. След като първоначално стана ясно, че сл…Jun 29 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!