Милко Калайджиев ще променя визията, решил е да актуализира външния си вид

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Милко Калайджиев призна, че третото място в „Като две капки вода“ безспорно е професионален успех и признание, но най-важното за него си остава всичко онова, което му се е случило през трите месеца нашоуто.
„Да уточня, аз не съм притеснителен човек. Баба почина на 103 години и ми казваше така: „Чедо, недей се ядосва, оти от ядовете идва всичко. Всички болести идват от ядовете“. И аз не се ядосвам, усмивката е голяма работа. Може би, тези бръчки са от много смях“, е философският отговор на певеца на въпрос дали не съжалява, че първото място не е за него.
Показаха Милко Калайджиев по бански, перфектен е за своите 68 години СНИМКАУникално фото на Милко Калайджиев по бански доказва, че фолк певецът изглежда чудесно за своите 68 г…Jun 6 2019vijti.com

„Аз съм музикант от мъничък, от 6-годишен. Тати и мама ми купиха акордеон и години наред съм свирил в школа за акордеон. Но в един момент този инструмент ми се стори малко демоде и започнах да свиря на китара. На 14-15 години вече бях в детска банда и свирехме поп музика, тогава не съществуваше поп-фолка“, призна още бат Милко
„Аз съм пробивен, нахален, ако трябва. Винаги успявах да пея по най-хубавите обекти като започнем от Слъчнев бряг, Бургас, Приморско, Созопол, навсякъде. Не ми се пееше всяка година на едно и също място. С микрофона с 20 -метров кабел започнах да ходя между хората, защото трябва да имаш контакт с публиката, трябва да изкорениш това чувство да ти пука и да се притесняваш, ако искаш да успееш. Поп-фолкът дойде след това, но преди него имам един междинен период, когато бях DJ. Издадохме първия албум на шега на 15 август 1994 година“, разказа още певецът.

Синовете и съпругата на Милко Калайджиев са неговият най-важен коректив за новите песни и той винаги се вслушва в техните съвети. „Между другото, реших, че мустакът вече ще бъде малък, купих си и специална машинка, която да държи до номер 5, ще имам коцкарски мустак“, казва още Милко Калайджиев.
Припомняме, че заради участието си в „като две капки вода“ се наложи Милко Калайджиев да си избръсне мустака, за да се превъплъти в образа на знаменития певец Тото Котуньо, чиято култова песен „L’italiano“ той изпя по прекрасен начин.
Въпреки, че мустакът беше негова запазена марка от години, той направи тази жертва в името на шоуто.
Източник: ПИК
Милко Калайджиев е обиден на журито в „Като две капки вода“Милко Калайджиев разкри любимия си образ в „Като две капки вода“ Милко Калайджиев обиден на журито в…May 3 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!