Майката на Рачков е съсипана: Водещият принуден да се върне в Бургас, за да се погрижи за родителите си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Димитър Рачков се върнал в родния Бургас, за да се погрижи за родителите си, които не били на себе си след поредния арест на по-малкия му брат Петър.
Той бе арестуван от полицията в морския град в края на май, когато по време на скандална акция служители на реда го сгащиха да продава синтетични наркотици, които произвеждал сам в дома си в бургаския ж.к. „Възраждане“.
Той предвидливо ги криел в запалки, защото знаел, че ченгетата душат около него седмици наред.
Родителите му разбрали за поредния арест от медиите, а майка му Станка изпаднала в ужас и едва не припаднала от притеснения и отчаяние. За да й вдъхне малко кураж, комикът решил да навести нея и баща си и да поговори с тях надълго и широко, пише „Ретро“.
Мария Игнатова разказва за раздялата си с Димитър Рачков в песенВ първата си песен Мария Игнатова разказва за раздялата си с Димитър Рачков Влади Ампов-Графа прибра…Jun 22 2019vijti.com

Визитата му съвпаднала и с неговото предварително участие в Бургас, където отново игра авторския си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“. Мама Станка го придружила в Летния театър и изгледала цялата програма, но не от първия, а от последния ред, за да не се набива на очи.
Дори чрез постановката намерил начин как задочно да вкара и майка си и да й каже, че я обича. Въпреки че му е дошло до гуша от издънките на брат му, Рачков е готов отново да му помогне. Петър бил сгащван няколко пъти с наркотици, но все се отървавал от правосъдието.
Припомняме, че наскоро Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на „Капките“ заведе един от най-близките си хора на Малдивите.
Комикът редовно пуска шеги, че иска да бъде като Маги – да ходи през месец до някой екзотичен остров. И ето че след редица закачки Халваджиян се решава да покани единия от водещите на „Капките“ с него.

С продуцента е и съпругата му Кремена. През миналата година Рачков и семейство Халваджиян отново почиваха заедно. Компания им правиха Гала и нейният Стефан. Тв семействата тогава избраха Италия, пише „България Днес“.
Сега, след като Рачков и Мария Игнатова се разделиха официално, комикът е без половинка на Малдивите.
С почивката Халваджиян иска да се отблагодари на Рачков за поредния силен сезон, който изнесе в „Капките“. Бургазлията е основният виновник предаването да е сред най-гледаните по телевизията. Марковите лафове на Рачков карат зрителите да не спират телевизора, само и само да се посмеят на воля.
Източник: Марица
Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков, подари му нещо много вълнуващоМаги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на „Капките“ заведе един от най…Jun 12 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!