Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков, подари му нещо много вълнуващо

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на „Капките“ заведе един от най-близките си хора на Малдивите.
Комикът редовно пуска шеги, че иска да бъде като Маги – да ходи през месец до някой екзотичен остров. И ето че след редица закачки Халваджиян се решава да покани единия от водещите на „Капките“ с него. С продуцента е и съпругата му Кремена. През миналата година Рачков и семейство Халваджиян отново почиваха заедно. Компания им правиха Гала и нейният Стефан. Тв семействата тогава избраха Италия, пише „България Днес“.
Сега, след като Рачков и Мария Игнатова се разделиха официално, комикът е без половинка на Малдивите.
Рекордни печалби за родните звезди през 2018: Лили стана милионерка за година, Карамазов на нула, Зуека взе 5 пъти повече от Рачков, Графа назад с 311 бонаЛили Иванова е посрещнала 80-годишния си юбилей с голяма новина от счетоводителката си – че е станал…Jun 9 2019vijti.com

С почивката Халваджиян иска да се отблагодари на Рачков за поредния силен сезон, който изнесе в „Капките“. Бургазлията е основният виновник предаването да е сред най-гледаните по телевизията. Марковите лафове на Рачков карат зрителите да не спират телевизора, само и само да се посмеят на воля.
Маги е в отлични отношения с актьора. Двамата се шегуват остро редовно, но приятелството им е адски силно. Те са изключително близки, въпреки че пред екрана понякога демонстрират конфликт. Рачков и Халваджиян по цял ден лежат сами на плажа. Докато отпиват от поредния коктейл, те обсъждат и важни въпроси. Като този дали през есента да започват да работят в Би Ти Ви. Както е известно, Рачков е едно от имената, които може да смени падналото вече от екран „Шоу на Слави Трифонов“. На кратката почивка тандемът бистри бъдещето.

Рачков и Маги Халваджиян се чудят как да съчетаят всичките си ангажименти. В края на поредния сезон на „Като две капки вода“ продуцентът разкри, че през зимата ще има нов сезон на имитаторското шоу.
Наскоро Маги Халваджиян просълзи стотиците си последователи във виртуалното пространство с емоционалните признания, които прави публично. Поводът за тях е рождения ден на неговото пораснало момче Бебо.
„Обичам умните! Обичам талантливите! Обичам работливите! Обичам търсещите! Обичам свободните! Но съм истински влюбен в добрите!

Добрите хора са на изчезване, и колкото по-малко остават или се раждат, толкова повече се влюбвам в тях! Те са безценни за света точно толкова, колкото е безценна и истинската любов!“, пише Маги и продължава разтърсващото си слово така:
„На всеки рожден ден баща ми винаги ми пожелаваше да съм здрав, умен и добър! Това пожелавам винаги и аз на синът ми! Той е представител на тази вече рядка и отиваща си порода! Породата на милите, възпитаните и добрите хора! Само любовта и добрите хора ще спасят обреченият ни свят! Искрено вярвам в това!
Честит рожден ден, Бебо!
Честит рожден ден, добър Човеко!:)))“
Източник: Хотарена
Непростимо: Братът на Рачков отдавна се слави като черната овца в семейството, но този път наистина прекалиПетър Рачков, братът на популярния шоумен и водещ на музикалното реалити „Като две капки вода” Димит…Jun 2 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!