Златка Димитрова не си губи времето: Оплела е поредния мъж в мрежите си СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Златка Димитрова не си губи времето и вместо да бърше сълзи заради раздялата с Миро, тя вече е хванала в мрежите си поредния любовник, узна HotArena.
В този ред на мисли ще стане ясно и кой се грижи така добре за влизането й във форма – кой изготвя фитнес тренировките и диетичните й режими и същевременно – кой диктува правилата в креватното джудо. Говорим за един и същи човек.
И сега по същество – Златка си ляга със своя личен фитнес инструктор в Бургас – Кирил Танев, изпортиха я достоверни източници, като издадоха, че двамата дори са отскочили до Италия за няколко дни на почивка.
Нападнаха Златка Димитрова заради мускулите: Феновете недоволни от мъжката й визияЗлaтĸa Димитpoвa oтнacя ĸyп ĸpитиĸи зapaди cтpacттa cи ĸъм фитнeca Злaтĸa Димитpoвa имa нoвa любoв и…Aug 29 2019vijti.com

На пръв поглед съдържанието в профилите на мускулестия мачо в социалните мрежи не потвърждава тази теория – да, има снимки на Димитрова, но те са с цел да си направи професионална реклама, показвайки какви резултати е постигнал с фигурата й в залата.
Връщайки се обаче към последните му фотоси, то забелязваме, че преди три дни се е тагнал от ресторант в Италия – Osteria delle Corti. Поглеждаме към профила в Инстаграм на плеймейтката и какво да видим – също преди 3 дни се е отбелязала с кадър от същия ресторант.
Посетили са и други места в Италия, снимали са се, но не заедно, а поотделно. Издава ги само това, че Злати харесва всичките му снимки, а под единият й фотос от ботуша той си е позволил да коментира с три сърчица.

Кирил, също като Златка, има едно дете, само че е момиченце и е по-голямо от нейния Мирослав – младши.
Напомняме ви, че Златка Димитрова за пореден път се раздели с бащата на детето си – Миро. Това стана преди няколко месеца, след като двамата не успяха да поправят счупеното и тя отново си събра багажа и от София се прибра в родния си Бургас. Именно там, в местен фитнес, се запознава с Кирил Танев преди около половин година. И искрата бързо пламва…
Това, че тя не желае да го представи публично като свой любим, също е разбираемо.

Миналата година през юни месец тя се опита да започне нова връзка с бургазлията Галин Гочев, след като с Миро отново бяха разделени. Двамата бяха разкрити, медиите гръмнаха с новината кое е новото й гадже, след което тя спря да го крие и сякаш всичко рухна за нула време. Двамата сложиха край на взаимоотношенията си, а малко след това Златка отново се завърна в лапите на Миро, с идеята да скрепят отношенията си заради общото им дете.
Очевидно не са успели да разрешат проблемите си и отново са се разделили. А Димитрова за пореден път показа, че не иска да стои без мъж и се захвана с поредния атлетичен тип.
Източник: Хотарена
Златка Димитрова: Гледам си детето идеално, нищо не му липсваЗлатка Димитрова отнесе критики във Фейсбук, че не полага достатъчно грижи за сина си. Бившата плейм…Aug 17 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!