Ето в каква красавица се превърна дъщерята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас на рождения ден си ден-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Катрин Зита-Джоунс със сигурност има много поводи за гордост. Успешната кино кариера, която включва и Оскар, собственият й бизнес Casa Zeta Jones и щастливият брак са само част от тях.

Но най-големият несъмнено са децата й.

Всички минават през това

Преди дни актрисата се похвали с вече 19-годишната си дъщеря.

„Честит 19-и рожден ден на красивата ми (вътрешно и външно) дъщеря Карис. Всеки мой ден е радост, благодарение на теб“, написа 52-годишната Зита-Джоунс в профила си в Instagram. Тя сподели и две снимки на Карис – като малко момиченце отпреди години и сега, като млада жена.

Дъщерята на актрисата и съпруга й Майкъл Дъглас завърши гимназия миналата година и вече в колеж. И този повод Катрин отбеляза в Instagram. Карис е по-малкото й дете с Дъглас – двамата имат и 21-годишен син Дилън.

„Не искахме да отраснат по снимачните площадки. Когато аз работех, Майкъл беше вкъщи с тях, и обратното. За мен беше много важно децата ми да са нормални и здраво стъпили на земята хора. И с добри обноски“, коментира актрисата пред The Sydney Morning Herald.

21 години заедно-Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоун-Вижте колко са пораснали децата им -И двете са по-високи от тях-Снимки Tе са от онези двойки, които сочим за пример в живота. Те са от онези двойки, за които годините са …Nov 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!