Елен Колева: Нямам зашеметяваща фигура, нито плосък корем. Имам белези по тялото, защото имам история

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Елен Колева става все по-силна и по-смела в изказванията си!
Актрисата Елен Колева взриви с откровенията си.
Бившата любовница на Сашо Майонезата и Калин Терзийски става все по-смела и дръзка с годините,
а може би това се дължи и на новия мъж в живота й.
Ето какво заяви Колева преди ден като статусът й събра лайковете и коментарите на стотици потребители в мрежата.
„Аз съм тази, която съм… Нямам зашеметяваща фигура, нито плосък корем. Не съм съвременен фитнес модел! Но приличам на себе си.
Деси Радева е горда майка: Синът на съпругата на президента стана голяма звезда в АмерикаСинът на Деси Радева от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски избягва светлините на проже…Mar 16 2019vijti.com

Имам извивки. Имам белези по тялото, защото имам история. Някои хора ме обичат. Други ме харесват. А някои ме мразят. И аз съм окей с това.
Постъпвала съм добре.
Понякога – не. Допускала съм грешки и съм се извинявала. Най-вече пред себе си. Прощавала съм. Давала съм втори шансове. И съм молила за такива. Макар днес да знам, че няма смисъл от вторите шансове.
Обичам живота си. Обичам малкото истински хора в него! Книгите си. Професията си, въпреки превратностите. Пижамата си. Обичам да излизам без грим и без да съм стояла един час пред огледалото, за да „оправя” косата си.

Понякога настроенията ми се менят. Понякога казвам жестоки истини. Понякога постъпвам нелогично…
Но винаги съм себе си. Не се преструвам на някой друг. Не се опитвам да бъда някоя друга. Аз съм тази, която съм.
Можеш да ме обичаш.
Или не.
Можеш да ме приемеш.
Или не. Но аз няма да се променя, за да ти угодя!“, заяви Елен Колева.

Елен Колева не за първи път изненадва широката публика с дълбоки прозрения.
Тя върви по пътя на духовното от много години.
„Минала съм през източните духовни учения, преди посещавах две протестантски църкви, защото като тръгна в една посока и искам да я разнищя – така направих и с религията. В момента не посещавам нито една от тези църкви, защото съм се разочаровала. Опознах толкова различни неща и мога да кажа, че има много манипулация чрез религиозността, както и много неща, които служат като инструмент за контрол и не дават свободата, за която аз копнеех. В момента търся сама връзката с Бога, но искам да уточня, че аз не съм вярваща, аз съм знаеща. Хиляди пъти съм се убеждавала в силата на Бога и знам, че има свръхсила, висше същество, или Бог“, категорична е Елен.
Източник: Разкрития.ком
Ани Цолова живее трудно, налегнали са я тежки финансови проблемиАни Цолова е изпаднала във финансов колапс, след като не успяла да прокопса в новото си амплоа на ме…Mar 16 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!