Евгени Димитров: „Ку-ку бенд“ не се разпада, продължаваме работа по нови проекти

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„Ку-ку бенд“ ще продължи да съществува.“ Това обяви един от най-важните членове на групата Евгени Димитров. Маестрото е категоричен, че Слави и компания няма да спират да правят музика. След като стана ясно, че шоуто на Дългия няма да продължи по Би Ти Ви, се появиха спекулации, че групата ще се разпадне. Мозъкът на „Ку-ку бенд“ бързо опроверга това.
„Ще продължим да работим по нови проекти. Хората ценят нашата музика“,
обясни Маестрото в Пловдив.В зала „Колодрум“ Димитров получи награда от БГ радио за група на годината. „Ку-ку бенд“ пребори сериозна конкуренция, но с парчето си „Притури са планината“ разбиха конкуренцията на пух и прах.
Ванката се оказа по-търсен от „Ку-ку бенд“, затрупаха го с предложения за работаКой е най-търсеният кадър от екипа на Слави Трифонов? Не, не е остроумният сценарист Иво Сиромахов. …May 22 2019vijti.com

Членовете на „Ку-ку бенд“ веднага бяха налазени от останалите музиканти. Дълъг разговор с Маестрото проведе Венци Венц. Рапърът и един от най-доверените хора на Слави обсъдиха надълго и нашироко идеи за песни.
„Радваме се, че сме тук. Искаше ми се всички членове да сме пред вас, но останалите са на работа“, каза с усмивка на устата Недялков. По информация на „България Днес“ „Ку-ку бенд“ работят по нов албум. Съвсем скоро се очаква Слави и компания да влязат в студиото и да запишат поредните си хитове. Все по-усилено се мълви, че Трифонов ще премине в „Нова“. Засега и две страни мълчат по въпроса, но в края на лятото се очаква да се разбере дали Слави ще получи екранно време в някоя телевизия.

Също така, наскоро излезе информация, че един от най-търсените за работа от екипа на Слави е Ванката. Реквизиторът е получил вече няколко неприлични предложения от различни предавания, а обещаваната заплата била дори по-висока от тази, с която Дългия го глезеше дълги години.
По информация на „Галерия“ Иван Атанасов получава около 2500 лева в „Шоуто на Слави“, където го играе момче за всичко.
Източник: Хотарена
Китаристът на „Ку-ку бенд“ Цветан Недялков пребори коварно заболяване и сбъдна мечтата си да стане родителКитаристът на „Ку-ку бенд“ Цветан Недялков победи рака и сбъдна една от мечтите си – да стане родите…Apr 20 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!