Голяма изненада: Жена сменя Слави Трифонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Евтини мелодрами с аматьори и неуспели актьори ще се излъчват на мястото на „Шоуто на Слави”, разбра HotArena.
В Би Ти Ви месеци наред се чудиха с какво да заместят най-хитовото си вечерно предаване, а резултатът от тази напрегната мисловна дейност се оказа меко казано изненадващ. Решиха да сложат на мястото му нещо, което дори не може да се нарече сапунка. Затова го наричат „риалити сериал”. Това е „Истински истории” – шоуто на тв психоложката Ани Владимирова, писа „Уикенд“.
Вместо в десет и половина вечерта зрителите на Би Ти Ви да се забавляват със скечове на актьори като Мариан Бачев и Краси Радков, както досега, те вече ще имат възможност да гледат сълзливи драми, за които се твърди, че са извадени от реалната практика на Ани Владимирова.
Слави Трифонов нае и сестра си във фирматаСлави Трифонов кани роднини и приятели да работят за него. Шоуменът успя да ангажира и сестра си, ко…Aug 26 2019vijti.com

Психоложката от години се занимава с подбора на участници в риалити форматите на родния ефир, но все още има и клиенти, които я търсят с истински проблеми, а тя предава случаите им на своите продуценти, за да ги превърнат в тв зрелища. За да не я обвинят, че издава личните тайни на психически уязвимите хора, които я търсят за помощ, имената на реалните герои са сменени, но историите им – не. Или поне такава е официалната версия за поредицата.
„Истински истории” няма да замества изцяло Дългия, а ще тече само в четвъртък и петък и то не по цял час, а по половин. Стартът е на 12 септември. Ще се наложи да се пускат и други продукции, които да запълнят вакуума в програмата.

Ексцентричната идея да се смени Слави Трифонов с Ани Владимирова е била лансирана като спасителен пояс в Би Ти Ви, издадоха източници на „Уикенд”. През есенния сезон решили да заместят Дългия с половин час от „Комиците”, допълнен с половин час комедиен сериал.
Накрая обаче очевидно са преценили, че няма да е зле да търсят и Ани Владимирова, чието шоу може и да търпи огромни критики от радетелите за качествена тв продукция, но пък се харесва от масовата публика. Според данните на Би Ти Ви предишните сезони са били гледани от близо 40 на сто от тв зрителите.
Източник: хотарена
Слави Трифонов с повече охрана от мутрите: Пази палатите си с охрана, във врата му дишат 7 дебеловратиCлaви Tpифoнoв oтĸpaй вpeмe ce движи c oxpaнa, нo нaпocлeдъĸ cяĸaш пpeĸaлявa. Дългия e yвeличил oщe …Aug 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!