Гена Трайкова ограби Деси Банова: Мястото на синоптичката в Нова изстива

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Гена Трайкова предизвикала гнева на Деси Банова с новото си начинание, издават запознати.
Продуцентката и главна редакторка на новините на Би Ти Ви започна своя рубрика в рамките на предаването „120 минути“. В нея Гена разказва за българи, които имат успехи у нас и по света. Идеята на Трайкова обаче се припокривала изцяло с тази на Деси Банова. Подобни интервюта по Нова правеше и тя, преди да излезе по майчинство. Тя обяви, че напуска прогнозата за времето и иска да се занимава с по-мащабни проекти. Заради бременността си обаче успя да реализира малко епизоди от рубриката си. Шефовете на Нова били на мнение, че няма смисъл да подновяват рубриката на Деси, тъй като тя се припокрива с дубликата на Трайкова, пише „Ретро“.
Деси Банова доста свали гарда след катастрофата, прости се с нещо, което обичашеДжанките цъфтят, Плевнелиева – също! Деси Банова грее от радост в ново джипче след катастрофата на „…Mar 30 2019vijti.com

Вярно е, че покрай семейните си ангажименти, Деси Банова-Плевнелиева напоследък е доста заета и не й остава много време да мисли за кариера.
„Много съм щастлива и заредена. Това, което може да ти даде едно бебче, не може никой друг“, коментира тя в първото си телевизионно интервю след раждането за предаването „На кафе“.
Само месеци след като стана майка за втори път, едно от най-известните лица на NOVA се показа отново в перфектна форма.
„Аз кърмя, а кърменето помага за фигурата на жената. Освен това се храня здравословно, правя упражнения с бебето и общо взето съм много активна“, сподели Банова за това как е възвърнала бързо добрата си форма.

Тя роди второто си дете на 1 октомври. Момченцето носи красивото име Йоан.
Любопитен факт е, че и двете деца на Деси Банова са кръстени на св. Йоан.
„Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. В началото много се чудех, защото наистина е малко странно Йоанна и Йоан, но го споделих с Росен и той много го хареса“, разказа още гордата майка.
Източник: ХотАрена
Край на спекулациите: Истината за отношенията между Деси Банова и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев и Деси Банова демонстрират близостта си без притеснения Росен Плевнелиев и Деси Бан…Mar 19 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!