Водещият на „120 минути“ по Би Ти Ви Светослав Иванов яхна скъп звяр

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Водещият на „120 минути“ по Би Ти Ви Светослав Иванов се радва на нова скъпарска придобивка – лъскаво Волво S60, което гордо паркира пред офиса на телевизията, узна HotArena. Така Светльо, по прякор Индиеца, се нарежда сред преуспяващите родни телевизионери. Със същата марка кола, но в червено, се придвижва и звездата на Нова тв Ани Салич. Скъпата кола е в пряка връзка със самочувствието на мъжа и Иванов не правел изключение, тъй като бил в приповдигнато настроение, твърдят негови колеги. Други пък открито завидели на водещия и злостно коментирали как така Светльо се е замогнал и се е сдобил със скъпарска лимузина, писа „Ретро“.
Иванов обаче бил над нещата и не обръщал внимание на вътрешноведомствените сплетни. Той бил доволен най-вече, че с удобствата на шведския звяр ще поглези съпругата си Вяра, която е негова колежка в медията, и дъщеричката им Йоана по време на общите им воаяжи.
Светослав Иванов: продължаваме да се свиваме като народ, по-малко хора – по-малко енергия за промениДанните на националната статистика, които бяха представени в края на седмицата са основата, върху ко…Apr 16 2019vijti.com

Светльо Иванов в момента е най-авторитетният водещ на публицистично предаване в България. Неговото ток шоу „120 минути”, което върви всяка неделя следобед по Би Ти Ви, е единственото в ефира без никаква чалга, а интервютата са смислени и любопитни.
И въпреки че предаването е доста професионално направено и не се допускат компромиси със събеседниците, рейтингът е повече от задоволителен. Което показва, че водещия е от голямо значение и опровергава наложеното схващане, че за да се гледа, едно предаване непременно трябва да е просташко.
Веднага щом започнал да учи, решил да се пробва и като стажант в медиите. Постепенно започнал да се качва по стълбичката в йерархията, да трупа име и самочувствие, за да получи предложението на живота си – да води свое предаване в Би Ти Ви.

Покрай него вече бил реализирал друга своя мечта – за семейство с любимата си жена. Със съпругата му Вяра, която е негова колежка в Би Ти Ви само чакат удобен момент дъщеря им да отрасне и се готвят за втори наследник. Този път журналистите стискат палци то да е момче, понеже така ще се изравнят силите в дома им, пише „Уикенд“.
За сега Иванов може да се похвали, че живее в женско царство. Двете му любими дами никак не го щадят и очакват от него да им помага за всичко. Дори когато дъщеря му Йоана е съвсем малко бебе, Светльо често сам поема грижите за нея, за да даде малко лично време на съпругата си. Половинката му пък на шега разкрива, че той е толкова разсеян татко, че му звъни на всеки 10 минути, за да го проверява. „Аз съм си мъж под чехъл”, шегува се пред приятели телевизионерът с положението си вкъщи.
Източник: хотарена
Тъжно: ​Хекимян навърши 35 години, но остана без партиАнтон Хекимян се разминал с мечтаното от него тържество за 35-ата си годишнина заради отминалите евр…Jun 2 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!