Владо Карамазов крие по-възрастна любовница

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Владимир Карамазов е голямата звезда на двете хитове продукции на Нова телевизия – „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“. Макар героите му и в двата сериала да преминават през серия любовни авантюри, в реалността Владо е сред малцината актьори, които никога не са афиширали връзките си.
Публична тайна в артсредите e, че Карамазов от дълго време има жена до себе си, за която се знае само, че е доста по-възрастна от него и се занимава с операторско майсторство. Именно професиите им ги срещнали, но като човек зад кадър, изгората на Владо отказвала да се показва с него и предпочитала да бъдат двойка инкогнито. Секссимволът на българския театър, който след броени дни ще празнува кръгла 40-годишнина, неведнъж е признавал, че идеята за семейство и дете никак не му е чужда.
Карамазов напуска „Откраднат живот“: Здравни проблеми изхвърлят актьораС чакръкчия от Сливенско е свързана последната надежда на звездата от „Откраднат живот“ Владо Карама…Feb 20 2019vijti.com

Заради кариерата си обаче той години наред оставял личния живот на заден план, но придобил опит в бащинството покрай своя брат Иван.
Владо е щастлив чичо на племенник, когото ежемесечно посещава в Лондон, където семейството на брат му живее и работи.
Иван е сред най-изтъкнатите сладкари на Острова,
като бе сред малцината избрани от кралската фамилия,
които имаха възможност да участват в подготовката на най-чаканата от британците сватба – тази на принц Хари и Меган Маркъл.
Братът на актьора приготви една от тортите за събитието.

Самият Владо също е кадър на Техникума по обществено хранене в Банкя,
но за 4-те години там така и не успял да се запали по кулинарията,
а училището избутал благодарение на брат си.
Хобитата на актьора са далеч по-екстремни – като мотоциклетизма. В гаража на звездата ръмжат 8 мотора, най-скъпият от които е на стойност 50 хиляди лева.
В мощните зверове на 2 колела Карамазов инвестирал над 300 хиляди лева, но скъпото му удоволствие невинаги му носело само щастливи моменти.

Актьорът е преживял не една катастрофа и има редица травми вследствие на хобито си, като последната е тежка дископатия, с която се бори от месеци. Тъй като Владо не можел да бъде деен на снимки заради болките, сценаристите на „Откраднат живот“ решили да припишат и на героя му д-р Карагьозов същата диагноза и да представят физическите му неразположения като част от ролята.
Източник: Ретро
Звездата от „Откраднат живот“ Неда Спасова: Мъж, когото обичах, ме завлече с много париЕдна от най-красивите актриси в България е минала почти през ада, докато се превърне в успешната мла…Apr 15 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!