Бебето на Петя Дикова излезе в отпуск: Малкият Сашко дебютира в медиите още минута след появата си на бял свят

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Макар и само на 2 месеца, внучето на Аня Пенчева и Сашо Диков се сдоби с нетърсена от него светска слава, пълнеща жълтите хроники. До сега за него са излезли над 230 статии във вестници и сайтове! А вече цяла седмица – оглушително мълчание…
Малкият Сашко дебютира ударно в медиите още минута след появата си на бял свят на 22 април 2019 г., когато проплака за първи път в „Майчин дом“. Новината в ефир съобщи баща му Илиян Любомиров, водещ в предаването „На кафе“ по Нова тв. Дни по-късно, току що изписан от родилното заедно с щастливата си майка Петя Дикова, Александър бе заведен от баща си Илиян Любомиров да гласува на изборите за европейски парламент, писа „Уикенд“.
Аня Пенчева излезе на сцената с внучето си: Синът на Петя Дикова – Александър, се изяви в Народния театър СНИМКИАня Пенчева показа за пръв път новороденото си внуче Александър, излизайки с него на сцената след пр…Jun 8 2019vijti.com

Снимката от изборната секция, гордо публикувана от таткото, бе по-споделяна в социалните мрежи от клиповете с джипката на Бойко Борисов. Обърнаха й внимание и в централните новинарски емисии.
Седмица-две по-късно водещия Илиян Любомиров тържествено сподели с аудиторията на „На кафе“ (предаването на Гала), че синът му Александър посетил с него някаква опера и бебето се държало „сравнително достойно“. Подразбра се, че Сашко не е плакал много.
На 5 юни бебето на Петя Дикова се разходи с майка си и с чалга дивата Преслава и нейното бебе в Южния парк. За щастие на пеленачето, медийната му изява бе засенчена в социалните мрежи от коментарите за носа на фолк певицата.

Големият медиен триумф в живота на 60-дневния Александър засега си остава бляскавата му поява на сцената на Народния театър за премиерата на спектакъла „Актрисата“ на 7 юни. След края на постановката, в която баба му Аня Пенева си партнира със Стефан Данаилов, 47-дневния тогава Сашко бе щастливо подмятан във въздуха от целия актьорски състав. Припомняме, че тогава Аня бързо се скри зад кулисите и след секунди отново се върна на сцената усмихната, щастлива и много развълнувана, държейки на ръце момченцето.Самата му майка Петя го предостави в ръцете на Аня Пенчева, и то под оглушително бурните аплодисменти на публиката.
Оттогава обаче –Александър изчезна от медийното пространство. Пеленачето може и да е излязло в заслужен отпуск, надяват се мнозина.

Източник: Марица
Петя Дикова издаде с какво ще се занимава оттук насетне: Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков пренареди приоритетите сиРодилата преди по-малко от месец водеща на предаването „COOL…T” Петя Дикова се чувства отлично в н…May 19 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!