Арестуваха Валентин Кулагин: Отведоха го с белезници на ръцете

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Гримьорът Валентин Кулагин бе вкаран с белезници на ръцете в ареста към Четвърто РПУ в София на ул. „Крум Попов” в квартал „Лозенец”, научаваме от Lupa.bg.
Около 15 часа днес следобед патрулен автомобил на Четвърто РПУ паркира пред полицейското управление, а оттам полицаите измъкнаха почти насила Валентин Кулагин. Прихванат от двама униформени служители на реда и със силно извити ръце към гърба, оковани в белезници, гримьорът бе въдворен в ареста пред смаяните погледи на десетки минувачи и чакащи на опашка за получаване на лични документи граждани.
Гримьорът Валентин Кулагин направи на пух и прах Славена ВътоваГримьорът Валентин Кулагин направи на пух и прах Славена Вътова. Скандалният риалити герой е добре и…Sep 17 2019vijti.com

Какво точно се е случило с Валентин Кулагин и защо той е арестуван и е с белезници на ръцете, засега остава загадка. Опитът на Lupa.bg да научи от служителка на регистратурата в Четвърто РПУ защо е задържан устатия гримьор, удари на камък. „Нямам право да давам информация!”, каза служителката. Най-вероятно Валентин Кулагин е задържан за хулиганство и е оказал съпротива при задържането си, заради което служителите на МВР са действали по-грубо спрямо него, допуснаха очевидци на случката.
Направи впечатление, че докато Кулагин извървя пътя от патрулката до сградата на Четвърто РПУ, той събра много подигравателни коментари от хора, чакащи пред районното.

Тъмнокожо момиче даже го сочеше с пръст и открито се смееше, докато нейн приятел, българин, се провикна на висок глас: „Не го пускайте тоя, дръжте го в ареста!”
Гримьорът Валентин Кулагин може и да има проблеми, но не пропуска да пуска хапливи коментари за другите. Той направи на пух и прах Славена Вътова. Скандалният риалити герой е добре известен с безпощадния си език, а този път не пощади и мис България, научи HotArena.
„Абе на тази Вътова защо й е толкова крива главата? Да не са я минали през менгеме?! Като настъпена моцарела е.

Тва нещо ако е Мис България, аз ще стана Мис Свят и Мис Вселена едновременно”, цитират дословно тирадата на Кулагин от „България днес”.
Злостният коментар на гримьора не бе единствен. Мнозина изразиха възмущението си от избора на Славена за жури.
Не бяха малко и тези, които смятат, че миската няма място сред екипа журиращи, тъй като няма никакъв талант.
„Чудя се защо я бутат от тъпи в по-тъпи предавания, които не се задържат на екран”, гласят част от коментарите в мрежата по неин адрес.
Източник: Марица
Елена забрави Кулагин: След 10-годишната връзка с гримьора красавицата намери нов мъжХубавата Елена забрави Кулагин, научи HotArena. Елена Виан нашумя покрай участието на гримьора във „…Sep 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!