Седмичен хороскоп за периода от 11 до 17 ноември-РИБИ Много добър късмет, КОЗИРОГ Динамична седмица

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Лъвът да засили активността си, а за Девите се очертават проблеми със здравето. За Везните периодът е особено важен, а Скорпионите да са сдържани и делови. Стрелците се сблъскват с делови неприятности, а за Козирозите етапът е динамичен. Водолеите ще са ярко напрегнати, а Рибите разполагат със силен късмет.

4-те най-мощни зодии-Те са водачи и борбени личности, носители на промянатаНе само физически сили. Те притежан.ват най-вече сила на характера и воля да променят света и обстоя…Nov 4 2019vijti.com

ОВЕН

Нова професионална цел

С труд и упоритост ще стигате до желаните резултати. Късметът не винаги ще бъде с вас, но е важно да знаете, че ще го имате и точно тогава трябва да заложите на него. Професионалната стабилност на Овните е извън съмнение, но настоящата ситуация явно не удовлетворява някои от зодията, поради което вече са се ориентирали към ново място. Периодът предоставя чудесни възможности за напредък. Повече внимание обърнете на здравето си. Петък ще е успешен, което основателно може да се каже и за уикенда. Понеделник ще е неприятен, каквито в същата, а за някои в по-малка степен ще са и следващите дни.

ТЕЛЕЦ

Ярка нервност

Възстановете позициите си на професионалното поприще и не търсете нови изяви в страни от непосредствените си ангажименти. Предстоящият период може да се определи единствено с термина интензивен. Ще се сблъсквате с проблеми, както и ще разрешавате такива успешно. Характерното за етапа е, че ще премине в условията на ярка нервност. За голяма част от Телите се очертават здравословни несгоди. Петък е успешен, но носи остри кавги, а неделя – проблеми от високостоящи. Понеделник е напрегнат, но успешен. Вторник и сряда са благоприятни, а четвъртък е утежнен.

БЛИЗНАЦИ

Сполука

Работа ще ви натоварва до степен, караща ви да изпадате в крайности на настроенията си. Старайте се да гледате на нещата философски. За Близнаците периодът е добър въпреки повишената нервност. Проблемът при вас е друг. Постоянно считате, че сте ненадминатите хитреци, и разбира се в даден момент – независимо от развоя на събитията – губите. Принципно шансът ви е добър, но корекцията относно самонадеяността е задължителна. Петък е доста успешен,, което с малки изключения е валидно и за уикенда. С не по-малко успешна реализаация на целите блестят и делниците.

РАК

Започват промени

За целите, които си поставяте е нужно да сте последователни в действията си и без излишно суетене да ги следвате. За представителите на Рак започват благоприятни промени, които при едни от зодията обхващат личния живот, а при други деловия. Разгръщането на този етап е свързан със здравословна недостатъчност, но бързо ще се възстановите. Навлизате в успешен период за бизнес и делова реализация. Петък, както и уикендът, ще са много успешни. Такава е характеристиката и за делниците, повечето от които ще преминат в условията на повишена нервност.

ЛЪВ

Недостатъчна активност

Много успешен период за вас, скъпи Лъвове. Отдават ви се чудесни възможности за правене на пари и печеливши сделки. Новата седмица се характеризира със затруднения – най-често от професионално естество, за появата на които мнозина следва да обвинят себе си.хубаво е да се мобилизирате за реализацията на целите си. Ще бъдете облагодетелствани от нечия подкрепа, и ще постигнете добри резултати. Петък е благоприятен, но възникват и кавги. Уикендът и вторник ще са напрегнати, но не и лоши. Другите три дни ще ви радват с успех и прилични постижения.

ДЕВА

Здравословни и служебни проблеми

Настъпват добри дни за вас. Паралелно с това и много усилия, и похабени напразно нерви. Предстоящата седмица ще е трудна за Девите в личен план. Едни от зодията ще бъдат притиснати от здравословни проблеми, а за други Деви се очертават административни и служебни неприятности. Владейте реакциите си, защото може да достигнете до физическа саморазправа. Петък е успешен, а през уикенда бъдете инициативни. Понеделник и четвъртък ще са твърде успешни. Сполука се очертава и през другите дни, но те ще са доста нервни.

ВЕЗНИ

Много важен етап

Изпълнени сте с енергия и с желание за работа. Ще ви се дадат повече възможности, но е добре да изберете само онези, които считате за близко реализуеми. Седмицата може да се определи като възлов етап в настоящото ви развитие. Не ви липсва делови късмет, и макар че трудностите и пречките не ви отминават – ще успеете в реализацията на целите си. Основното е, че в момента се разгръща етап за делови промени,, които определено са положителни. В петък и през уикенда е препоръчително да се владеете. Понеделник и вторник са нервни, но успешни. В сряда се очертават кавги, а четвъртък е успешен.

СКОРПИОН

Бъдете сдържани и делови

Финансови нужди ще провокират активността ви и ще се стремите да обхванете повече задачи, оставяйки личните си нужди на втори план. Две са препоръките, с които Скорпионите следва да се съобразяват стриктно през периода — да демонстрират по-ярка делова активност, и да са сдържани. Това е напълно достатъчно, за да реализирате целите си в пълнота, и да сте доволни от постигнатото. В петък внимавайте! Денят е тежък и неприятен.Събота е характерна с кавги, а неделя е слаба. Понеделник е напрегнат. Вторник е печеливш и нервен. Сряда е кавгаджийска, а в четвъртък личен успех.

СТРЕЛЕЦ

Делови неприятности

Имате много причини да сте доволни от себе си. Водени от доброто си отношение към работата и хората покрай вас ще приемате предизвикателствата спокойни и силни. Тази мартенска седмица не носи лични или домашни проблеми, но ще е много напрегната в делово отношение. Не бива да отвръщате на провокации от нечия страна в службата или бизнеса, защото може да последва непредсказуем конфликт. Нервността ви, всъщност не само вашата, е изразителна и неукротима. Петък и уикенда са нервни и напрегнати. В понеделник не се отпускайте, а във вторник владейте нервите си. Сряда е успешна, а четвъртък – труден.

КОЗИРОГ

Динамична седмица

Анализирайте събитията. Уменията ви ще ви помогнат да прозрете напред в бъдещето и да вземете правилните решения. За част от Козирозите този седемдневен етап ще е доста драматичен в професионален, а за друга група в личен план, но в крайна сметка проблемите ще намерят решение.Някои представители на зодията ще сменят работата си през периода с по-престижна или с по-платена. Петък е много силен за реализация на цели, а събота е тежка. Неделя носи промени. Макар и нервен, понеделник е успешен. Следващите дни носят успех, но и не по-малко ядове.

ВОДОЛЕЙ

Ярко напрежение

Въпроси, от различен характер ще изискват незабавната ви намеса. Деловата ситуация при мнозина от Водолеите се характеризира с много напрежение, което е характерно и за обстоятелствата в дома. Преобладаващата част от родените в зодията прокарват с хитрост осъществяването на целите си, но преиграете ли ще загубите. В петък успешно ще реализирате плановете си, а уикендът ще труден и напрегнат. През делниците много внимавайте, защото напрежението прогресивно ще се засилва, и ще извади мнозина от равновесие.

РИБИ

Много добър късмет

Енергични, с желание за живот и добри очаквания ще започнете седмицата. Характеристиката за периода не може да се определи еднозначно – добра или лоша,защото присъстват както положителни,така и отрицателни компоненти, но разполагате със силен късмет, който ви дава възможности да ги формирате, и да извлечете най-доброто при действащите условия. Петък е успешен! Уикендът също, но с повече затруднения. Понеделник и вторник ще са тежки и напрегнати, а сряда и четвъртък ще ви радват с реализация и печалби.

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2020-та годинаВече нямаме търпение за новата година – нов късмет, ново начало, нови възможности. И със сигурност в…Nov 4 2019vijti.com

Източник: За Жената

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!