3 неща в къщата, които мощно източват финансова енергия и привлекателност от жената:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разчистването на пространството е наистина важен процес, дори ако нямате за цел да увеличите доходите си.

Имайте предвид, че мръсен и разхвърлян апартамент е малко вероятно да бъде свързан с богатство и пари. И дори да имате най-обикновената атмосфера в дома си, можете да я запълните с куп ненужни неща, които винаги няма къде да сложите.

Как са свързани парите и нещата в къщата?

Дори би било по-точно да се каже, че не само тези две неща са свързани, но и също самосъзнание, любов и уважение към себе си. В крайна сметка много хора знаят, че най-привлекателната жена е тази, която искрено се обича и се грижи за себе си.

Някои неща са наречени „поглъщащи настроението“, точно защото присъствието им в къщата пряко влияе на нашите емоции. И ако през първите дни, докато това нещо все още е ново за нас, можем да го проследим и почувстваме, след месеци, а понякога и години, просто не го забелязваме. Но на подсъзнателно ниво то все още отнема нашата енергия, въпреки че не сме наясно с нея. Повечето хора нямат едно, две такива неща в домовете си, а много повече.

Повечето психолози и автори на курсове за финансова култура ви съветват просто да вземете чанта и да изхвърлите 20-40 неща от всяка стая. Направих такава задача и, признавам, не е лесно.

Затова днес ще говорим само за три неща, които пряко влияят върху качеството на човешкия живот и черпят финансова енергия.

Спално бельо

Колко лесно е да проверите дали обичате и уважавате себе си? Погледнете зоната си за спане. Според статистиката човек прекарва 120 дни в сън годишно. Тоест огромна част от живота си всяка жена прекарва в леглото. Колко удобно е? Качествената и чиста ли е възглавницата? Какво е качеството на спалното бельо, на което спите всеки ден?

Цялото опънато, неудобно, скъсано, избледняло и освен това бельо, покрито с петна, трябва да се изхвърли. Без да съжалява и да не мисли, че е жалко за него и ще бъде възможно да го заниси „на село“. Там вие също спите и  заслужавате да отделите поне 8 часа на чисти и красиви постелки.

Може дори да не мислите за това, като механично поставяте стара калъфка на възглавницата, но вашето подсъзнание и мозъкът ви четат всичко. Това е много важна стъпка, много по-важна от, например, почистване на телефона от ненужни контакти, както мнозина съветват.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!