19-годишен младеж почина след наръгване с нож в Шумен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

19-годишен младеж е починал в шуменската болница, след като е прободен с нож при спор, съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град. Трагедията се е разиграла днас по обяд на улица „Ген. Скобелев“, близо до читалище „Екипе“.

Почина и духовният баща на сина на Ламбо„На рождения ден на баща ми Стефан Данаилов почина и човекът, който ми е помагал много с напътствия,…Dec 13 2019vijti.com

На място веднага е пристигнал полицейски екип. Изяснено е било, че малко преди това между трима младежи възникнал спор, по време на който единият извадил нож и нанесъл прободна рана в корема на 19-годишния местен жител. Веднага след това извършителят избягал в неизвестна посока.

Пострадалият е приет в тежко състояние и с опасност за живота в спешното отделение на шуменската болница, където по-късно е починал. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на окръжната прокуратура в Шумен.

Момичето, което почина във врачанско училище, било единствено в семействотоСедмокласничката, която почина между първия и втория час във Враца, е единствено дете в семейството.…Dec 10 2019vijti.com

Източник: trafficnews.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!