Юнак без рана не може:Веселка е големият победител във „Фермата“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

23-годишната Веселка успя да се пребори по мъжки за финала на „Фермата“ и стана големият победител на риалитито. Тя ще грабне 100 000 лева награда от шоуто.
Многодетната майка спечели първо срещу учителката Маргарита в дамските двубой, а после и срещу Красимир в цели две игри. Тя грабна сърцата на зрителите и спечели 79 на сто от зрителските гласове. Красимир, който бе последният й съперник, успя да спечели само 21 %.

Красимира и Митко неразделни и след Фермата-Снимка Крacимирa Цoчeвa и Димитър Кaлaйджиeв зaдълбoчaвaт личнитe cи взaимooтнoшeния cлeд излизaнeтo oт „…Dec 14 2019vijti.com

Младата жена игра настървено, като боец, въпреки че се поряза жестоко на телена мрежа, докато участваше в дуела с Марги по-рано.

Веселка беше силно развълнувана от победата си и на седмото небе от щастие, че ще може спокойно да отглежда трите си деца.

„Всичко е възможно, когато човек иска достатъчно“, каза младата жена за голямата си победа. 

На 6 септември 20 авантюристи се впуснаха в това приключение с единствената цел да създадат един нов свят между бедни и богати.

След три месеца, изкарани в сурови условия, само четирима стигнаха до големия финал – Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни.

Източник: ЛУПА

Паулина и Краси от „Фермата“ се разделиха„Невинната“ шега на Паулина Ванегас, изречена пред цяла България във „Фермата“, й отряза както глава…Dec 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!