Има напредък: Михаел Шумахер вече не е на легло

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Михаел Шумахер вече не е на легло и на животоподдържащи системи, съобщи британското издание „Дейли Мейл“ като се позова на баща му Ролф. Семейството на седемкратния световен шампион във Формула 1 пази ревниво подробности около състоянието му след инцидента през декември 2013-а. Тогава Михаел удари главата си при падане на ски и дълго бе в изкуствена кома.
Според последните информации обаче легендата вече е на крака и живее в къщата си край Женевското езеро.
Първоначално се смяташе, че той е в пристройка, която е оборудвана като болнична стая.
Запознайте се с българката, приготвяла десерти за Шумахер, Елтън Джон, Джони Деп и Зинезин ЗиданСилвия Монева е възпитаничка на прочутата академия за готвачи Le Cordon Bleu в Лондон, сега работи в…Dec 11 2018vijti.com

Все пак за него все още се грижи екип болногледачи, чиято издръжка е 55 000 евро седмично. Наскоро президентът на ФИА Жан Тод, който беше шеф на Шуми във „Ферари“ обяви, че двамата гледали заедно Гран при на Бразилия.
Наскоро, германският музикант Саша Хершенбах разкри пред списание “Бунте” съдържанието на писмо, което е получил от Корина Шумахер, съпруга на седемкратния шампион във “Формула 1” Михаел Шумахер.
Тогава не беше ясно какво точно е състоянието му след получените мозъчни травми.
Хершенбах, който е близък до семейството от години, написа песен след трагичните събития с Михаел, която озаглави “Роден, за да се бори”.

Той изпрати диск с песента и лично посвещение до Корина в месеците след инцидента. В отговор, съпругата на Шумахер написала писмо, което е доставено в дома на Саша.
“В него Корина ми благодареше за жеста, пишеше, че това е огромна подкрепа за нея и семейството в тези тежки дни – разказа музикантът. – Не очаквах изобщо да намери време да ми пише, при събитията в дома им. В писмото тя не ми даваше детайли за това как е Михаел, но пишеше: “Той е боец, бъди сигурен в това. Не се отказва и никога няма да се предаде”.
Според списанието, грижите на медицинския екип от 15 лекари и рехабилитатори, който е нает за постоянно в дома на фамилия Шумахер в Швейцария, са възлизали на по около 140 000 евро на седмица.
Източник: trud.bg
Първо писмо от жената на Михаел Шумахер след инцидента преди 5 година: Надежда имаВ немското издание “Бунте” бе публикувано писмо на жената на Шумахер до германския музикант Саша Хер…Nov 14 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!