Съученици на убиеца Кристиан: „Всички катаджии в София го знаят. Крие още 2 катастрофи, пушил трева в църква“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Арестуваният за убийството на Милен Цветков 22-годишен младеж, Кристиан Николов , крие доста провинения в миналото , които вероятно заради влиянието на родителите му са прикривани по един или друг начин. Това потвърдиха и негови съученици, които разказаха стряскащи подробности за ежедневието на богаташкия син:

Дрогираният Кристиан и гаджето му щели да се женят, Симона с безупречен имидж в училище (Снимки): Изминаха едва 6 дни от бруталната катастрофа, в която бе отнет животът на Милен Цветков , а продъл…Apr 25 2020vijti.com

Милионерският син Кристиан Николов, който уби надрусан с мощния си джип „Ауди” Q7 журналистът Милен Цветков на светофар пред столичния търговски център „Парадайз”, е причинил и други два пътни инцидента през последните 3 години, но се е отървал без последствия заради богатството и влиянието на семейството си.

За това алармираха пред „Уикенд” негови бивши съученици от елитната Първа немска гимназия в София.

Според думите им, 22-годишния келеш, който е племенник на подсъдимият за ДДС афери и контрабанда на цигари алкохолен олигарх Миню Стайков, винаги е имал влечение към дрогата и високите скорости. Кристиан ежедневно пушел марихуана още от 15-годишен, заради което е бил изключен от столичното 73-то училище, когато е бил в 10-и клас. Казват, че са го изхвърлили от училището, в  което някога директор бе столичния кмет Йоданка Фандъкова, тъй като подтиквал и други деца да употребяват дрога, а на всичкото отгоре бил заловен да пуши трева и в църквата „Св. Успение Пресветая Богородица“ в квартал „Лагера”.

Кристиан обаче бил намърдан с връзки от майка си Десислава Николова в по-елитно училище – в Първа немска гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, която завършил през 2017 г. По този повод майка му подарила и тузарския джип „Ауди”.

За да си спести плащането на 40 000 лева ДДС към 200-те бона за мощното возило, родителката писала джипа като собственост на една от фирмите й –ЕТ „Десислава Пешева – Комерс”. Според документите, с джипа се обработват лозови и овощни насаждения. По същата схема Миню Стайков, който е първи братовчед на Десислава Николова – Пешева, източи 14 милиона лева от Фонд „Земеделие”, заради което е подсъдим заедно с неколцина служители на фонда, отпускали нерегламентирано евросубсидии по различни програми.

Познатите на убиеца Кристиан твърдят, че той шофира и други автомобили, а не само подарения от майка му джип „Ауди”. Всички описват 22-годишния младеж като буен и безразсъден шофьор, който не зачита правилата за движение по пътища и създава предпоставки за тежки катастрофи.

„Кристиан е редовен участник в нелегални гонки между младежи, които се провеждат късно вечерта по правителствения булевард „България”. Той обаче не се състезава с джипа си, а ползва спортни коли – идвал е на гонки с „Порше Панамера”, с тунинговано БМВ М5 и с други бързи автомобили. Повечето от колите са собственост на членовете на фамилията на Миню Стайков”, категорични са познатите на Кристиан.

Преди около година убиецът на Милен Цветков предизвиква катастрофа в района около басейна „Спартак” в София. Тогава удря странично с бяло БМВ друг автомобил при опит да го изпревари. За щастие в катастрофата няма пострадали, а само смачкани ламарини. Кристиан обаче се договоря с ударения от него шофьор и вината за катастрофата е поета от друго момче, което заема мястото му зад волана.

Подобен случай имало и преди повече от 2 години, като тогава Кристиан бил с джипа, подарен от майка му. Иначе според масивите на КАТ, 22-годишния наркоман е с перфектно досие като шофьор, има единствено фиш за неправилно паркиране. След катастрофата, в която бе убит Милен Цветков, изплува наяве видеоклип, заснет преди няколко месеца, от който е видно, че Кристиан Николов минава на червено и с висока скорост с джипа си на червен светофар на оживеното кръстовище в района на НДК.

„Това лайно всеки ден нарушава закона за движение по пътищата десетки пъти, но винаги се е оправял. Всички катаджии в София го знаят, неведнъж са го спирали, а защо не са го санкционирали досега, е лесно да се предположи – плащал им е на ръка подкупи от 50-100 лева и е продължавал напред по пътя си…”, убедени са шокираните от убийството на Милен Цветков бивши съученици на родственика на Миню Стайков.

Здравей, Кристиане, как си? Публикуваме писмо на Мария Трайкова до Кристиан Николов, който помете колата на Милен Цветков и то…Apr 25 2020vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!