Разкриха симптоми, че човек е прекарал коронавирус без да знае

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според проучване на учени от Оксофрдския университет, разпространението на коронавирус по света е започнало преди всички да разберат за него. Именно затова много хора са изкарали COVID-19, но не са знаели. Изследователите успяха да идентифицират пет несъмнени симптоми, показващи, че сте прекарали коронавирусна инфекция, съобщава zdrave.to.

Първа добра новина за разпространението на коронавируса в България Мерките срещу коронавируса в България изглежда имат резултат, тъй като периодът за удвояване на бр…Apr 5 2020vijti.com

Първият от тях е загубата на мирис. От медицинското училище в Харвард обясниха, че редица клетки в носа съдържат протеини, които коронавирусът удря първо и инфекцията навлиза в тялото. Следователно хората, при които се е появил само този симптом, са един от основните преносители на коронавирус. Те не осъзнават, че са заразени, но заразяват другите с него.

Вторият симптом е коремната болка, тъй като сигнализира за развитието на пневмония в долните лобове на белите дробове, но може да бъде и независим симптом. Третият признак за заразяване с COVID-19 е диарията, която се наблюдава при много пациенти в Ухан, където започва пандемията.

Симптомът е открит в почти половината от случаите. Друг симптом е лек фоликуларен конюнктивит: Кървящи очи, парене, натрупване на гной, сърбеж в очите. И накрая, но не на последно място – признак е и умората.

Нана за коронавируса: Има някаква сериозна манипулация, някой има полза да сме паникьосаниТв водещата Нана Гладуиш направи паралел между актуалната тема с коронавируса и заболяването от рак.…Apr 5 2020vijti.com

Източник:трафикнюз

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!