„Работодател съм, имам възможност“ – Слави Трифонов с жест към омбудсмана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Целият държавен бюджет е опрял до служебната кола на Мая Манолова. Не е добре, господа управляващи, да унижавате така омбудсмана, изтъкна шоуменът.
Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви, че ще даде автомобил и шофьор на националния омбудсман Мая Манолова.
Направи го в началото на предаването си „Шоуто на Слави“ снощи.
Националният омбудсман остана без служебна кола от НСО, заради икономии в бюджета службата за охрана. Според финансовия министър Владислав Горанов Манолова ползвала НСО като скъпо такси.
Един от най-големите любимци на Слави Трифонов крие тайно дете СНИМКАЕдин от най-големите любимци на Слави Трифонов има тайно дете, разкрива в. „Ретро“. Виктор Калев, ко…Nov 2 2018vijti.com

„Това с тази кола е толкова жалко заяждане, че дори не знам как да го коментирам. Целият държавен бюджет е опрял до служебната кола на Мая Манолова. Не е добре, господа управляващи, да унижавате така омбудсмана. Първо, защото сте държавни служители и второ, защото унижавате себе си и нас като ваши работодатели“, заяви Слави Трифонов.
След това водещият коментира, че той не иска да бъде унижаван по този начин, както и омбудсманът, затова предлага:

„Като частен работодател и български гражданин ще осигуря автомобил и шофьор на Мая Манолова, за да може да си върши работата“.
„Тъй като държавата – това сме ние, явно трябва да вземем нещата в свои ръце“, заключи водещият.
По думите му Манолова е изпълнила със съдържание поста на национален омбудсман и трябва да бъде подкрепена.

В понеделник омбудсманът пътува до Стара Загора с автобус, за да се срещне с граждани. Днес тя взе влака за Варна, като обяви приемна за граждани в купето си.
„Опитват се да ми попречат да си върша работата, но няма да успеят. С автобус, с влак, с обществен транспорт, с градски транспорт – аз ще си върша работата и ще бъда сред хората“, бе категорична омбудсманът Мая Манолова.
Кратка справка в ombudsman.bg дава отговор на въпроса „По какви въпроси може да ми помогне омбудсманът?“, вижте:
„Омбудсманът се застъпва с предвидените в Закона за омбудсмана средства, когато с действие или бездействие се засягат или нарушават правата и свободите на гражданите от държавните и общинските органи и техните администрации, както и от лицата, на които е възложено да предоставят обществени услуги.“
Източник: epicenter.bg
Слави се движи с пистолет за 4 бона, а как е изкарал разрешително с влошеното си зрение – вижтеСлави Трифонов стреля с пистолет „Зиг Зауер“ Слави Трифонов се изръси за пистолет. Водещият се движи…Nov 2 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!