Потвърдено! Рапърът Криско и половинката му Цвети са се разделили окончателно / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рапърът Криско и половинката му Цвети Петрова са се разделили окончателно. Двамата потвърдиха за краха във връзката си на рождения ден на дъщеричката си Амая, пише show.bg.

Момиченцето навърши 2 годинки вчера, а на партито, което майки бе устроила, присъстваха само най-близките. Родителите на Амая дойдоха поотделно, като Криско остана за не повече от половин час и си тръгна. Той дори не се бе постарал с аутфита, като вместо да заложи на официален тоалет, подхождащ на рожденичката и майка й, той дойде по анцуг и раздърпана тениска.

Ето я порасналата дъщеричка на Криско и Цвети! Амая е истинско бонбонче с къдрици (Снимка): Криско и половинката му Цвети се отдадоха на морска почивка, а компания, естествено, им правят деца…Jul 21 2021vijti.com

„Сякаш се беше сетил в последния момент, че дъщеря му има рожден ден. С Цвети почти не се погледнаха, нито пък си обелиха дума“, разказват запознати.

Прави впечатление, че двамата не са позирали заедно дори за снимки с дъщеричката си. Цвети и Криско са се снимали поотделно с Амая и нямат нито едно общо семейно фото.

Според някои издания, още в началото на лятото Цвети се изнесла от общия им дом заедно с двете деца. Оттогава двамата не пускат общи снимки в интернет, а Петрова дори изтри някои от старите. Според запознати проблемите помежду им започнали след появата на второто им дете.

Амая на Криско и Цвети с бонбонено парти за рождения ден – вижте порасналата кукличка на 2! (Снимки): Дъщеричката на рапъра Криско и половинката му Цвети, Амая , навърши вчера 2 годинки . Послучай праз…Sep 23 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!