МЕГАСКАНДАЛ! Защо починалото в катастрофата край Луковит дете се води жертва на COVID-19?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На нормалните българи отдавна им е писнало от дебилните конспирации на антиваксърската сган, но държавните институции продължават да подхранват идиотизма им с шокиращата си неадекватност. Lupa.bg разкри, че 13-годишната жертва на COVID-19, която ни потресе в бюлетина на МЗ тази сутрин, всъщност е едно от децата, загинали в ужасяващата катастрофа край Луковит в понеделник.

Видео от видинското COVID отделение: Голи пациенти, тоалетни от кашони, липсващ персоналБолните са оставени без надзор, цари пълна мизерия За ужасяваща мизерия и липса на медицинска грижа…Nov 10 2021vijti.com

13-годишното дете е починало в болницата в Плевен от раните си, получени при ужасното меле край село Петревене. Тя стана в понеделник вечерта, когато се удариха товарен и лек автомобил.

На място загинаха 19-годишен младеж и 15-годишно момче, а в Плевенската болница са починали още двама непълнолетни пътници от автомобила, сред които 13-годишното дете.

При приемането на нещастния тийнейджър в болницата е направен тест за COVID-19, който се е оказал положителен.

Записването на детето като жертва на вируса обаче си е пълно безобразие, което налива вода в мелницата на идиотите, които твърдят, че се умира „с“, а не „от“ коронавируса.

Призоваваме отговорните институциои да се извинят своевременно. Андре Токев го направи, не е толкова страшно.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!