Мая Манолова сигнализира ЦИК за публикация срещу нея: Нивото на компромата е доста ниско, твърди кандидатът за кмет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Нивото на компромата е доста ниско.
В материала се правят внушения и обидни квалификации, свързани с името ми, за което съм предприела нужните действия в рамките на закона“, пише тя Мая Манолова в социалната мрежа.
Кандидатът за кмет на София Мая Манолова написа във Фейсбук за подаден сигнал в Центарарата избирателна комикия (ЦИК) във връзка с рубрика на в. “Труд”, свързана с нейното име, в рамките на предизборната кампания.
„Рубриката, стартирана в първия ден на предизборната кампания представлява нарушение на закона. Никъде не са посочени законните атрибути за платена, политическа, предизборна кампания.
Мая Манолова ще гради рай между София и Стара планинаНа голи поляни между няколко села да се строи Северен град с нискоетажни къщи за семейства с деца, п…Sep 23 2019vijti.com

В нея се правят внушения и обидни квалификации, свързани с името ми, за което съм предприела нужните действия в рамките на закона.
Материалът не е редакционен, не е дори подписан от Калоян Стоев, събирателно име на поръчковата журналистика. Подозирам, че е предоставен на вестника от Столичната община, която разполага с тази информация. Нивото на компромата е доста ниско, тъй като в стремежа си да обслужат бързо поръчката, в редакцията са пропуснали да заличат служебната информация, отнасяща се до броя на очакваните участници в обществената поръчка за закупуване на електробуси. В скоби е останал текстът на поръчителя – “очакваМе минимум 4 участника”.
Питам – КОЙ очаква “4 участника”? Вестник “Труд” ли или поръчителят му?
Тази любопитна симбиоза и употребата на глагола в 1л. мн.ч. “Очакваме” е най-точната моментна снимка на олигархичния модел и присъдружните му медии. Те са си едно. Подобни способи няма да ме спрат, напротив, амбицират ме да съм още по-решителна срещу модела на грубата злоупотреба с власт“, написа в социалните мрежи Манолова.

Подадох сигнал в ЦИК във връзка с рубрика на в. “Труд”, свързана с моето име, в рамките на предизборната кампания….

Gepostet von Мая Манолова am Freitag, 27. September 2019

Припомняме, че лидерът на БСП Корнелия Нинова увери, че твърдо подкрепя номинацията на Мая Манолова за кмет на София, а между тях двете няма кофликт. Лъжа било, че двете не се харесват и са във война.
„Нека да е ясно едно – непрекъснато се лансира интригата, че между нас с Мая Манолова има напрежение. Не, уверявам ви, такова няма. По един-единствен повод сме си разменили по-остри реплики. И това не е президентът Радев“, отсече Корнелия Нинова, видимо подразнена от репортерски въпрос дали е заровена томахавката помежду им.
„Желанието на БСП да подкрепи Мая Манолова е, че чрез нея можем да привлечем и гласове на други граждани, да получим по-широка подкрепа и да реализираме целта, която имаме“, допълни Нинова. „Градската организация номинира Манолова еднозначно. Националният съвет на БСП подкрепи кандидатурата й. Аз също подкрепям Манолова. Ще припомня на любителите на интриги и конспирации, че и на градската конференция, и на Националния съвет съм гласувала за нея”, уточни тя в интервю за Нова телевизия.
Източник: dunavmost.com
Корнелия Нинова проговори за отношенията си Мая Манолова и разкри истинатаЛидерът на БСП Корнелия Нинова увери, че твърдо подкрепя номинацията на Мая Манолова за кмет на Софи…Sep 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!