Мая Манолова обяви, че ще съди Бойко Борисов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ще съдя премиера Бойко Борисов. С тази закана приключва предизборната кампания на Мая Манолова няколко часа преди деня за размисъл и балотажа за София с кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Мая Манолова и майката на Бербатов – като две капки водаИмат ли роднинска връзка Мая Манолова и Маргарита Бербатова? Това се питат хиляди потребители в соци…Oct 23 2019vijti.com

„Срам ме е от премиера. Срам ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес“, заяви гражданският кандидат за кмет на София.

„Нарече екипа ми сбирток, гражданите – 124 000 столичани, нечистоплътни, затова, че ме подкрепят. Нарече срещата ми с хората във Волуяк уйдурма. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми, заяви Манолова. „Той, който допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и да напуснат страната, в национален ефир призна, че са фактор в изборите в София“, каза тя на пресконференция.

Това са долни лъжи, грозни внушения, клевети, произнесени от човек, разтресен от страх, и ще го дам на съд, закани се кандидат-кметът на София.

„Страхът да загубиш София е изключително лош съветник. В нарушение на закона премиерът влезе в кампанията, за да се види кой е кметът, кой управлява София, допълни Манолова. И обяви, че „маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства“.Попитана кой е човекът с инициал на фамилното име „Б.“, за който Борисов говори, че е част от кампанията на Манолова, а през 2005 г. му е предлагал да го направи столичен кмет срещу 3,5 млн. лева, Манолова не отговори – вместо това го направи председателят на Инициативния комитет, издигнал я – Никола Вапцаров. Той каза, че за „Б.“ стои само „България“.Манолова пусна видеоклипове от срещата си с жителите на „Волуяк“ от четвъртък вечерта. От тях се вижда, че тя предлага да се направи 10-годишен план за развитието на селото така, че проблемите в него – инфраструктурни и социални, да бъдат преодолени.

Щерката на Мая Манолова милионерка в имоти: Ралица с две жилища в София и ранчо от 5 декара в квартала на богатитеМилионерка в имоти е 33-годишната дъщеря на омбудсмана Мая Манолова – Ралица. Щерката на оскандалена…Oct 4 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!