КОШМАР: Тодор Попов продава 370 дка гора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

26 съветници при необходим минимум от 21 гласа подкрепиха кошмарното предложение на кмета на Пазарджик Тодор Попов за продажба на 370-те дка гора над с. Црънча.

Освен цялата група на „Новото време“, за сделката гласуваха част от съветниците на ГЕРБ и тези на Арлин Антонов. Категорично против се обявиха колегите им от БСП – Солов, АБВ, „България на гражданите“ и БЗНС. Преди гласуването по предложение на Евтим Янев в проекта за решение беше записано, че при евентуална продажба 20% от приходите ще се изразходват за благоустрояването на с. Црънча, предаде videlinabg.com.

От трибуната кметът на населеното място Руков категорично заяви, че цялото село е против подобна сделка и в този един милион Община Пазарджик няма да се оправи, както и Црънча с 200-тата хиляди лева, които евентуално ще получи.

По време на дебатите в отговор на въпрос и реплики в залата Тодор Попов заяви, че с морални аспекти трудно се управляват финансови ангажименти и подчерта, че за Общината в този момент всеки лев е важен.

Епидемията ще свали цените на имотитеЗамразени проекти, блокирани сделки и спад на цените на много бизнес офиси и жилища. Това очаква имо…Mar 30 2020vijti.com

лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!