Ето как стои една и съща красива рокля на Кейт Мидълтън, принцеса Даяна и Джулия Робъртс-снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки ден феновете на кралското семейство с нетърпение очакват появата на представители на знатната фамилия на конните надбягвания. Традиционно Уиндзорите са едни от най-желаните гости на Royal Ascot, а появата на Елизабет II предизвиква фурор на състезанията.

Тази година херцозите на Кеймбридж също бяха очаквани с огромно нетърпение на събитието. На четвъртия ден те най-сетне уважиха гостите с присъствието си и получиха бурни овации на трибуните.

Модната икона Катрин отново смая почитателите си със стилна визия и прикова всички погледи към себе си.

За събитието тя бе избрала бяла рокля на Alessandra Rich с макси дължина на големи точки.

Визията си херцогинята завърши със светла шапка, украсена с цветя, кафяви обувки на Tom Ford.

С тоалета си Мидълтън трогна до сълзи най-верните фенове на кралското семейство, които веднага се сетиха за покойната принцеса Даяна. По подобен начин принцесата на Уелс изглеждаше на надбягванията Royal Ascot през 1998 г.

40-годишната херцогиня отдаде почит на Даяна и чрез бижутата си. Тя беше допълнила тоалета си с перлени обеци, които преди това са принадлежали на принцесата на Уелс

Гледайки Кейт, британците за пореден път отбелязаха, че само тя може да предаде толкова точно и красиво чара на покойната принцеса.

И докато едни я сравняваха с принцеса Даяна, стилистка видя в Кейт копие на друга световноизвестна личност.

„Виждайки Кейт Мидълтън в бялата рокля на точки и шапка от същата материя на състезанията, в съзнанието ми веднага изникна образът на Джулия Робъртс от филма „Хубава жена“, където тя беше в кафява рокля с подобен силует, също на точки“, отбелязва експертката.

Между другото, принц Уилям не отстъпваше по нищо на прекрасната си съпруга. На състезанията той пристигна с черен фрак, сива жилетка, класическа цилиндър, бяла риза и тъмносиня вратовръзка, които успешно допълваха визията на половинката си.

Принцеса Евгения унизи публично Кейт Мидълтън Принцеса Евгения се забърка в страшен скандал. Внучката на кралица Елизабет II бе подложена на крит…Jun 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!