Вкараха Женя Джаферович на разпит в районното след агресия на пътя (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

И на известните понякога не им се разминава – в това се убедихме след случилото се вчера със съпругата на Ваня Джаферович , красивата Евгения . Гримьорката и инфлуенсър нападна друга жена заради направена забележка на пътя , пише „Монитор“.В момента Женя е на разпит в столичното Пето РПУ , където дава обяснения за агресивното си поведение.

Славена Вътова издаде наследника на СлавиМиската Славена Вътова показа водещият на новото вечерно шоу на bTV. Красавицата пусна снимка от фит…Jan 15 2020vijti.com

Евгения Джаферович

Припомняме, че грозният инцидент се случи вчера в 8:00 сутринта в центъра на София, когато Джаферович станала обект на забележка от друга жена за това, че грубо нарушава закона, качвайки децата в колата от страната на пътното платно, а тя реагирала остро, крещейки и използвайки обидни думи.

След това вербалната агресия е преминала във физическа.

„Тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок“, разказа потърпевшата.

Популярни личности изпратиха децата си на училищеДнес започна новата учебна година, а 15-ти септември е един вълнуващ ден не само за децата, но и за …Sep 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!